X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: یکشنبه 08 اردیبهشت 1398
تعداد بازدید خبر : 33
تاریخ ثبت : یکشنبه, 08 اردیبهشت,1398 | 03:28 ب.ظ
تاریخ انتشار : یکشنبه, 08 اردیبهشت,1398 | 03:28 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : یکشنبه, 08 اردیبهشت,1398 | 03:28 ب.ظ

دسترسی به ۸ هزار و پانصد نشست قضایی درسامانه نشست‌های قضایی/برگزاری نشست‌ها در بیش از ۶۰۰ واحد قضایی

  • دسترسی به ۸ هزار و پانصد نشست قضایی درسامانه نشست‌های قضایی/برگزاری نشست‌ها در بیش از ۶۰۰ واحد قضایی
معاونت منابع انسانی قوه قضائیه

سامانه نشست‌های قضایی دادگستری‌های سراسر کشور در راستای پیشبرد اهداف دستگاه قضایی و ارتقای سطح علمی آرا و ایجاد وحدت رویه با همت و تلاش مرکز آموزش قوه قضاییه ایجاد و راه‌اندازی شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر  به نقل از روابط عمومی معاونت منابع انسانی قوه قضاییه، سامانه نشست‌های قضایی دادگستری‌های سراسر کشور در راستای پیشبرد اهداف دستگاه قضایی و ارتقای سطح علمی آرا و ایجاد وحدت رویه با همت و تلاش مرکز آموزش قوه قضاییه ایجاد و راه‌اندازی شده است.

با شروع به کار این سامانه تاکنون بیش از ۸ هزار و پانصد نشست دادگستری‌ها در این سامانه بارگذاری شده که از این تعداد بیش از ۳ هزار و چهارصد نشست به تایید هیئت عالی نشست‌های قضایی رسیده است.

این نشست‌ها در بیش از ۶۰۰ نقطه واحد قضایی در سراسر کشور به صورت هفته‌ای برگزار می‌شود و از حدود ده هزار قاضی‌ای که در دادگستری‌های کشور مشغول هستند و کار قضایی انجام می‌دهند، حدود ۸۰ درصد آن‌ها در نشست‌های قضایی شرکت می‌کنند.

حاصل مباحث قضات در این نشست‌ها به مراکز استان‌ها ارسال می‌گردد و نظریه مورد تأیید اکثریت به رویت قضات دیوان عالی می‌رسد تا نظرات برتر تایید گردد و نهایتاً نتایج مورد تایید هیات عالی نشست‌های قضایی - که از قضات دیوان عالی کشور تشکیل شده - به عنوان رای نهایی در سامانه قرار می‌گیرد.

شناسایی موضوعات بدیع و کاربردی در جریان رسیدگی به پرونده‌ها، تولید دانش قضایی مورد نظر دادسرا‌ها و محاکم، مشارکت قضات عالی رتبه در تدوین نظریه نهایی نشست‌ها و کاهش میزان خطاپذیری نظرات اعلام شده در سامانه، ایجاد ظرفیت مشورت و هم فکری در میان جامعه قضایی از طریق به اشتراک گذاری دانش قضایی، ایجاد ظرفیت آموزش به صورت موضوعی، کمک به ایجاد رویه واحد قضایی و همگرایی نظرات حقوقی قضات و سهولت در دسترسی به پاسخ ابهامات و سوالات قضات از طریق جستجوی کلیه واژه‌های مرتبط و تسهیل در جریان انتقال تجارب قضایی از جمله مزایای ایجاد و راه اندازی این سامانه است.

این سامانه به گونه‌ای طراحی شده است که امکان جستجو در سامانه برای مخاطبین وجود دارد و علاقمندان می‌توانند به طور تخصصی موضوعات مورد نیاز خود را جستجو کنند.

برچسب ها:
ارسال نظر: