X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: چهارشنبه 01 خرداد 1398
تعداد بازدید خبر : 78
تاریخ ثبت : چهارشنبه, 01 خرداد,1398 | 04:25 ب.ظ
تاریخ انتشار : چهارشنبه, 01 خرداد,1398 | 04:25 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : چهارشنبه, 01 خرداد,1398 | 04:25 ب.ظ

اظهارات مسئولان و اصحاب رسانه در نشست با رئیس قوه قضاییه

  • اظهارات مسئولان و اصحاب رسانه در نشست با رئیس قوه قضاییه
نشست آیت الله رئیسی با مسئولان رسانه ها

مدیران مسئول خبرگزاری ها، روزنامه ها، نشریات و پایگاه های خبری با رئیس قوه قضائیه دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر،  در نشست اصحاب رسانه با رئیس قوه قضاییه، محبیان از خبرگزاری آریا بیان کرد: گمان نبود چنین جلسه‌ای گذاشته شود و اهل رسانه دعوت شوند. من در این خصوص از رئیس قوه قضاییه تشکر می‌کنم.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه عدالت اظهار کرد: آزادی بدون عدالت نمی‌شود و عدالت استثناپذیر نیست. عدالت باید برای همه اجرا شود. عدالت نباید پیرو سیاست باشد و سیاست باید پیرو عدالت باشد.

در ادامه رسایی از هفته نامه ۹ دی خطاب به رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه آغاز خوبی را در مواجهه با رسانه‌ها داشتید، گفت: متاسفانه در دوره قبل رسانه‌ها با سختگیری‌های خاصی مواجه می‌شدند و کسانی که به قوه قضاییه نقد داشتند- که البته اختصاص به قوه قضاییه هم نداشت- با برخورد‌های سختی مواجه می‌شدند و لذا شروع شما شروع خوبی است و‌ای کاش شکایاتی که قوه قضاییه از رسانه‌ها دارد را بررسی بفرمایید.

وی خاطر نشان کرد: مسئولان سه مشکل عمده را در خصوص قوه قضاییه اعلام می‌کنند که یکی ورودی حجم زیاد پرونده، دیگری فرآیند اطاله دادرسی و سوم تعداد زیاد زندانی‌هاست. درست است که با برادر رئیس جمهور برخورد می‌شود، با داماد فلانی نیز برخورد می‌شود، اما افکارعمومی این احساس را ندارد که یکی از دلایل آن به خاطر عدم اطلاع رسانی درست و به موقع است.

رسایی اذعان کرد: ما در مورد مدرک تحصیلی یکی از مسئولان ۶ شماره گزارش نوشتیم که در نتیجه آن فرد از ما شکایت کرد و ۳ ساعت دادگاه طول کشید و بعد از ۳ ساعت دادگاه ما را تبرئه کرد؛ اما افکار عمومی می‌پرسد اگر مدرک فلانی درست نیست، چرا موضوع رها می‌شود.

متقیان از خبرگزاری ایسنا با ابراز خوشحالی از تجمیع رسانه‌ها در این نشست گفت: تا جایی که من اطلاع دارم، اولین باری است که درِ خانه رئیس قوه قضاییه روی رسانه‌ها باز شده. امیدوارم این موضوع استمرار پیدا کند و این کرامت ادامه داشته باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه انتخاب آقای اسماعیلی به عنوان سخنگوی قوه قضاییه، انتخاب مناسبی است، گفت: همه این رسانه‌ها بازوی اطلاع رسانی قوه قضاییه هستند؛ اما به شرطی که قوه قضاییه از رسانه‌ها بخواهد اطلاع رسانی کنند.

متقیان تصریح کرد: ما پرونده‌های زیادی در دادگاه داشتیم و قرار بود یک هیئت حل اختلاف خانوادگی برای رسانه‌ها درست شود و اگر به صلح انجامید، پرونده به دادگاه نرود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: موضوع دیگری که جای توجه دارد، این است که رویکرد اقناعی به جای رویکرد قضاییِ صرف اتخاذ شود و ما نیز می‌توانیم مشاوران خوبی برای اطلاع رسانی باشیم؛ اما خواهشی که دارم این است که افزایش ظرفیت انتقاد پذیری را هم بپذیرید که کار رسانه انعکاس افکار جامعه است و خواهشم این است که زمینه‌ای باز شود تا بتوانیم همکاری بیشتری داشته باشیم

شفیعیان مسئول سایت انصاف نیوز نیز دراین نشست گفت:مطالبه جامعه، عدالت است که در پاسخ‌گویی به این مطالبه قاضی و رسانه می‌تواند نقش مهمی را ایفا کند.

وی گفت: ما رسانه‌ها با قوه قضاییه دغدغه‌ها و مشکلات مشترکی داریم؛ برای نمونه هر دوی ما باید استقلال‌مان رعایت شود، اما در این زمینه مشکل داریم و یا هر دوی ما با فساد و رانت مبارزه کنیم، اما در این زمینه مشکل داریم.

شفیعیان تصریح کرد: هم برادران رئیس سابق قوه قضاییه و رئیس جمهور و هم برادر آقای جهانگیری متهم بودند، اما سرنوشت آن‌ها چه شد؛ یک نظرسنجی بگذاریم و ببینیم که آیا جامعه راضی است؟

در ادامه پیام تیرانداز از خبرگزاری فارس اظهار کرد: مشاهدات ما این است که بخشی از بدنه قوه قضاییه در واقع مدافع مدیریت قوه قضاییه است. نکته بعدی این است که مردم سوالات و پرسش‌های زیادی از قوه قضاییه دارند و انتظار این است که قوه قضاییه با مردم صحبت کند؛ البته نوع حرف زدن خیلی مهم است.

وی خاطرنشان کرد: مسئله آخر بحث نقد کردن است. نقد کردن و نقد شنیدن خیلی مهم است؛ به ویژه برای کسانی که قدرت‌های بالایی دارند. فکر می‌کنم نقد شنیدن که جزء شخصیت شماست، باید به قوه قضاییه تسری پیدا کند تا مردم نتایج آن را ببینند.

هاشمی از خبرگزاری ایرنا در ادامه این نشست خطاب به رئیس قوه قضاییه اظهار کرد: این رویکرد جنابعالی امید‌هایی را ایجاد کرده و تداوم این مسیر به اعتماد قوه قضاییه و اعتماد اجتماعی کمک خواهد کرد و انشاءالله این رویکرد تعاملی شما با اصحاب رسانه و افکار عمومی ادامه پیدا کند و یک رویکرد اقناعی ایجاد شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در کشور ما حفظ آبرو خیلی مهم است و نتیجه اصلی سرمایه اجتماعی حفظ آبرو است و یکی از کارکرد‌های قوه قضاییه حفظ آبروی مردم است؛ لذا فکر می‌کنم باید کاری کرد که اتهام زنی و انگ زدن هزینه داشته باشد؛ نه اینکه مورد تشویق قرار گیرد و جبران کردن این اتهام زنی‌ها بسیار دشوار است. اگر قوه قضاییه اهتمام داشته باشد، می‌تواند در این خصوص کمک کند.

وی با بیان این در فرآیند برخی اقدامات در همین روز‌ها ابهام وجود دارد، گفت: این ابهامات سبب شایعات و توسعه آن می‌شود؛ بنابراین شفاف سازی روند‌ها به ویژه در حوزه مسائل قضایی در جلب اعتماد بیشتر به قوه قضاییه کمک می‌کند.

آخوندی از روزنامه وطن امروز در ادامه اظهار کرد: رسانه‌های زیادی در کشور از مبادی قانون مجوز گرفته‌اند و فعال هستند و عملکرد آن‌ها دیده می‌شود؛ اما ده‌ها رسانه دیگر در فضای مجازی حضور دارند که هر کاری دلشان می‌خواهد می‌کنند و معلوم نیست مسئول آن‌ها کیست و بعضاً اثر کار آن‌ها بیشتر از رسانه‌های رسمی است. فکر می‌کنم قوه قضاییه باید روی این موضوع کار کند.

وی با بیان اینکه قوه قضاییه یک وظیفه ذاتی به عنوان مدعی‌العموم دارد، گفت: برخی از موضوعات در کشور مغفول می‌ماند و قوه قضاییه آنطور که باید به عنوان مدعی العموم ورود نمی‌کند. ما امروز در جنگی حضور داریم که رسانه یک بُعد آن است. برخی که با منافع نظام سرشاخ می‌شوند، با آن‌ها برخورد کنیم. من می‌خواهم کانال ارتباطی میان رسانه‌ها و قوه قضاییه ایجاد شود تا اگر مطالبی وجود داشت، عرض کنم.

کرمی مدیر مسئول همشهری در ادامه این نشست اظهار کرد: شرایط جامعه و کشور ما به گونه‌ای است که تلقی فسادِ همه گیر می‌شود و انتظار این است که برخورد قوه قضاییه با فساد بدون تبعیض باشد. مواردی در جامعه این تلقی را ایجاد می‌کند که ابزار مبارزه با فساد در جهت مسائل سیاسی است.

وی با بیان اینکه ما انتظار داریم میان جرم سیاسی و جرائم امنیتی تفکیک قائل شوید، گفت: هیچکس مخالف برخورد با مجرم نیست؛ ولی این برخورد باید در مسیر عدالت قرار گیرد و ما انتظار اجرای عدالت را داریم.

ایمانجانی، مدیر مسئول روزنامه فرهیختگان اظهار کرد: بعضی موارد و عملکرد‌ها در قوه قضاییه نیاز به جواب دارد. بعضی از این‌ها جواب داده شده و شاید از نگاه برخی مسئولین جواب دادن به این موارد، لزومی نداشته باشد؛ اما این‌ها نیاز به پاسخ بهنگام دارد و برخی از شبهات نیاز دارد با سرعت به آن‌ها جواب داده شود.

امینی، مدیر مسئول خبرگزاری موج به مقوله ضرورت بهره گیری از کارکرد رسانه‌ها و پررنگ شدن نقش هیئت منصفه در دادگاه‌های مطبوعات اشاره کرد.

وی گفت: در قوه قضاییه ضعف رسانه‌ای مشهود است و بعد از تذکر مقام معظم رهبری در این رابطه نیز اتفاق خاصی رخ نداد.

امینی تصریح کرد: دادگاه تخصصی رسانه‌ها به جای اینکه نقش حمایتی از رسانه‌ها داشته باشند جایگاه خود را تبدیل به دادگاهی برای چگونگی محاکمه رسانه‌ها کرده‌اند.

وی گفت: قوه قضاییه باید اعتماد خود را به رسانه‌ها افزایش دهد و از کارکرد آنها بیشتر استفاده کند.

امینی بیان داشت: در دادگاه مطبوعات قاضی الزامی برای قبول کردن رأی هیئت منصفه ندارد و این خود یک مسئله است.

مفتاح، مسئول پایگاه خبری فردا نیز با بیان اینکه احاطه و اشراف آیت الله رئیسی به مسائل دستگاه قضایی انتظارات را از ایشان افزایش داده است، گفت: ضرورت اتخاذ تدابیری برای کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم قضایی و به رسمیت شناختن بیشتر مجوز‌های رسمی رسانه‌ها در محاکم احساس می‌شود.

مفتاح بیان داشت: متاسفانه تصویری که از رئیس قبلی قوه قضاییه در افکار عمومی وجود دارد بیشتر سخنان ایشان در رابطه بامسائل سیاسی و اقتصادی است و کمتر صحبتی از مسائل قوه قضاییه توسط رئیس قبلی این دستگاه مطرح می‌شد؛ حال آنکه مردم باید احساس کنند رئیس قوه قضاییه به مسائل قضایی آن‌ها آگاهی دارد.

وی تصریح کرد: انتظار از آیت الله رئیسی به عنوان رئیس قوه قضاییه بسیار بیشتر از رؤسای قبلی این قوه است چرا که اگر آن‌ها در دوسال پایانی ریاست خود به این نتیجه رسیده اند که حجم ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی زیاد است شما از همین ابتدا بر این موضوع صحه می‌گذارید.

مفتاح با اشاره به پیش بینی پذیر نبودن رأی دادگاه‌ها گفت: این امر باعث می‌شود ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی زیاد شود و افراد با امید‌های واهی که ممکن است نتیجه آراء‌به نفع آن‌ها صادر شود، دوباره و چندباره شکایت‌هایی را تنظیم کنند.

مدیر مسئول پایگاه خبری فردا گفت: قانون و قوه قضاییه باید از رسانه‌ها حمایت کنند و رسانه‌ها باید احساس کنند که پشتوانه‌ای به نام قوه قضاییه دارند، اما متاسفانه در حال حاضر این احساس وجود دارد که قوه قضاییه دستگاهی برای برخورد با رسانه‌ها است.

وی تأکید کرد: تفسیر قانون به نفع متهم یک اصل حقوقی است، اما این اصل در مورد رسانه‌ها دیده نمی‌شود.

در ادامه شکوری، مدیر کل اخبار داخلی صدا و سیما به مواردی نظیر آموزش مردم در زمینه رسانه و حقوق فردی و همچنین اتخاذ راهکار‌هایی برای مقابله با اتهامات بی اساس حقوق بشری علیه ایران در مجامع جهانی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: باید یک جلسه مشابهی نیز از سوی ریاست قوه قضاییه با فعالان رسانه‌ای استان‌ها برگزار شود واین امر بسیار موثر است.

مدیر کل اخبارداخلی صدا و سیما با اشاره به ضرورت آگاه کردن مردم از حقوق خود و روند‌های قضایی گفت: در آمریکا که من مدتی حضور داشتم جلسه دادگاه را با رضایت طرفین ضبط و اقدام به انتشار آن می‌کردند؛ این امر باعث می‌شد تا مخاطبین متوجه شوند که در موارد مشابه باید چه اقداماتی انجام دهند و در نتیجه بازارگرمی کارچاق کن‌ها و وکلایی که می‌خواستند مردم را سرکیسه کنند کساد می‌شد.

شکوری گفت: در زمانی که من به عنوان خبرنگار در نیویورک حضور داشتم آقای لاریجانی مسئول حقوق بشر قوه قضاییه قصد سفر به نیویورک جهت شرکت در جلسه حقوق بشر سازمان ملل را داشت؛ یک هفته پیش از این سفر، احمد شهید گزارشگر پیشین حقوق بشر سازمان ملل یک نشست خبری برگزار کرد؛ من روز قبل از نشست خبری این فرد با یک ایمیل از یکی از همکاران آقای لاریجانی خواستم تا مطالب روشنگرانه‌ای را برای ما جهت مطرح کردن در این نشست خبری ارسال کند و این فرد نیز این مطالب را به زبان انگلیسی برای ما ارسال کرد و ما آ‌نها را به چند رسانه در نیویورک دادیم و همین امر باعث شد تا احمدشهید در نشست خبری خود به سبب مطالب روشنگرانه‌ای که از سوی خبرنگاران مطرح شد، آچمز شود.

اشتری، فعال رسانه‌ای نیز در این نشست حمایت از افشاگران فساد و تعامل قوه قضاییه با رسانه‌ها در انتشار بیشتر دادگاه‌های مفاسد اقتصادی را خواستار شد.

وی ادامه داد: باید آراء‌ قضات و محاکم شفافیت داشته باشد تا مورد نقد قرار گیرد؛ انتظارات در برخورد با فساد بالا رفته و برخورد با سلطان سکه و مواردی از این دست مردم را قانع نمی‌کند.

وی تصریح کرد: آقای رئیسی شما باید یک لاین را برای ارتباط با رسانه‌هایی که پرونده‌های فساد را افشا می‌کنند ایجاد کنید.

اشتری گفت: ساختار قوه قضاییه نیز می‌تواند تغییر کند؛ برای نمونه در برخی کشور‌ها دادستانی زیر نظر قوه قضاییه نیست واین موضوع از این جهت که وقتی پرونده شما در محکمه مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و می‌بینید هم قاضی و هم دادستانی زیر نظر قوه قضاییه هستند، مورد توجه است.

گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان نیز برگزاری چنین جلسه‌ای با این کیفیت و کمیت را بی سابقه دانست و بر ضرورت ایجاد ساز و کار‌هایی جهت گسترش آزادی‌های مشروع و افزایش سرمایه اجتماعی قوه قضاییه از طریق اقداماتی نظیر ایجاد سامانه‌ای جهت انتشار اموال مسئولان تاکید کرد.

وی ادامه داد: یکی از چیز‌هایی که ما رسانه‌ای‌ها خیلی به آن نیاز داریم آرامش قضایی است و در یکی دو ماهی که آیت الله رئیس در رأس دستگاه قضایی حضور داردما این آرامش را احساس می‌کنیم.

وی تصریح کرد: معتقدیم که پرونده‌های قضایی باید با آرامش و دور از تنش پیش رود برای نمونه زمانی که حسین فریدون محاکمه شد ما برادر وی یعنی حسن روحانی را وارد پرونده نکردیم و لزومی هم نداشت یا الان که رضوی در حال محاکمه است ما موضوع را به شریعتمداری وزیر کار مرتبط نمی‌کنیم.

گنجی تصریح کرد: قدرت قهریه نظام که تبلور آن در دستگاه قضاییه است یک هم آوردی به نام قدرت اجتماعی پیدا کرده است؛ مقام معظم رهبری می‌فرمایند محکومیت در نظام اسلامی ننگ ابدی است؛ اما الا ن. اینچنین نیست و فردی که محکوم می‌شود احساس می‌کند محبوب شده است؛ بنابر این باید این نگرش را ایجاد کنیم که محکومیت در نظام جمهوری اسلامی ننگ ابدی است وا ین امر از مسیر اقناع ممکن است.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری می‌فرمایند قوه قضاییه باید پرچمدار آزادی‌های سیاسی وا جتماعی باشد، این فرمایش حضرت آقا بسیار هوشمندانه است؛ اما ما تاکنون دستور العملی در این رابطه ندیده‌ایم؛ برای مثال آقایی که می‌خواهد در مشهد سخنرانی کند چرا دادستان مشهد جلوی او را می‌گیرد و همین آقا فردا سخنانی را که میخواست در مشهد بزند و در شیراز و جا‌های دیگر می‌گوید.

در ادامه عبدالهی، مدیر مسئول روزنامه آرمان، ارتباط بیشتر روسای دادگستری‌ها و دادستان‌ها با مردم و برخورد با دانه درشت‌ها و مفسدان اقتصادی را خواستار شد.

وی ادامه داد: برخی دوستان که در جلسه صحبت کردند هنوز به شما نگاه کاندیدای ریاست جمهوری را دارند حال آنکه شما رئیس قوه قضاییه هستید و شاه کلید قضاوت و عدالت بی‌طرفی است.

وی گفت: با توجه به شناختی که از جنابعالی دارم مطمئن هستم که شما نمی‌خواهید نگاه های زمان انتخابات به مدیریت خود در دستگاه قضایی تسری دهید.

عبدالهی گفت: مدیریت مردمی و تعامل شما با رسانه ها باید از سوی دادستان‌ها و روسای دادگستری نیز مورد توجه قرار گیرد و آنها نیز با افکار عمومی ارتباط بیشتری داشته باشند.

مدیر مسئول روزنامه‌ آرمان گفت: ابلاغ‌های شورای امنیت ملی را اصلا به ما نشان نمی‌دهند اما از ما شکایت می‌کنند شما خلاف مصوبه شورای عالی امنیت ملی عمل کردید.

خانم شیخ الاسلامی، مسئول پایگاه خبری پارسینه نیز به ضرورت تشریح تدابیر قوه قضاییه برای امنیت سرمایه گذاری ایرانیان مقیم خارج اشاره کرد.

زکی زاده، از خبرگزاری دانا نیز خواستار چتر حمایت قضایی از اقدامات رسانه‌ها شد و در عین حال تاکید کرد: نباید اجازه داد که برخی خبرنگاران در پوشش خبرنگاری اقدام به جاسوسی کنند.

وی ادامه داد: قوه قضاییه باید در قبال رسانه‌ها سیاست‌های تشویقی داشته باشد؛ اما ما سیاست‌های تشویقی را نمی‌خواهیم صرفا ما را به عنوان متهم احضار نکنند.

زکی زاده تصریح کرد: قوه قضاییه باید از فشار رسانه‌ها در زمینه پرونده‌های فساد به عنوان یک چماق علیه مفسدان استفاده کند.

وی گفت: رسانه‌ها به واسطه دسترسی‌هایی که دارند می‌توانند مواردی از فساد را افشا کنند و به این سبب در جامعه موج ایجاد کنند؛ این موضوع دو حالت دارد یا رسانه‌ها در رابطه با آن فساد راست می‌گویند یا اشتباه می‌کنند اگر رسانه‌ها دروغ می‌گویند با آن‌ها برخورد کنید، اما اگر در رابطه با آن پرونده فساد درست می‌گویند خب آن شخص را احضار کنید و پرونده‌ای را در این رابطه به جریان بیاندازید.

وی با اشاره به ضرورت حمایت از افشاگران فساد گفت: در همین پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه فردی که اقدام به افشای موضوع کرده بود به سبب فشار‌های وارده خانه‌نشین شده است.

زکی‌زاده تصریح کرد: اجازه دهید رسانه‌ها نقد قوه قضاییه را انجام دهند؛ یکی از راهکار‌ها این است که از برخی رسانه‌ها یک خبرنگار با یک کارت ویژه بتواند به مجتمع‌های قضایی رفت و آمد کند و حرف مردم و مراجعان به دستگاه قضایی را بازتاب دهد.

وی تاکید کرد: تکریم ارباب رجوع در محاکم قضایی و نحوه برخورد بازپرس و قاضی با افراد نکته بسیار مهمی است.

مظفری، مدیر مسئول روزنامه آفتاب یزد از نحوه برخورد بازپرسان و دادیاران دادسرای فرهنگ و رسانه تقدیر کرد و خواستار تشکیل شورای حل اختلاف روزنامه نگاران شد.

وی ادامه داد: یکی از معضل‌هایی که برای مدیران مسئول رسانه‌ها و حتی خبرنگاران وجود دارد رفت وآمد‌های زیادی است که آن‌ها به سبب انتساب یک اتهام به دادسرا دارند و قرار‌هایی که برای آن‌ها در این رابطه صادر می‌شود. از حضرت عالی می‌خواهیم که دستوری فرمایید تا در این مراجعات مدیر مسئول رسانه‌ها به دادسرا‌ها شخصیت آن‌ها لحاظ شود؛ به هر ترتیب با مدیر مسئولی که ۲۰ الی ۳۰ سال سابقه کار دارد و دارای دفتر و کارمند است باید به گونه‌ای برخورد شود که با التزام قضیه او در دادسرا حل شود.

محمدی، مدیر سایت عصر ایران بر همکاری قوه قضاییه با رسانه‌ها در جهت توسعه حقوق عامه اشاره کرد.

محمدی، مسئول سایت عصر ایران گفت: اگر یک تاریخ پژوه بخواهد در مورد رسانه‌های ایران طی سال‌های اخیر تحقیق کند احتمالا این تصور برای او ایجاد می‌شود که در رأس قوه قضاییه یک فرد معصوم حضور داشته است چرا که هیچ انتقادی از این قوه در رسانه‌ها پیدا نمی‌کند.

وی تصریح کرد: گارد قوه قضاییه باید باز شود و نقد پذیری در دستگاه قضایی باید احیا شود.

این فعال رسانه‌ای مهمترین دغدغه رسانه هادر ایران را دغدغه حیات و ممات دانست و گفت: هیچ یک از دوستان رسانه‌ای که در این جلسه حضور دارند نمی‌توانند قسم جلاله بخورند که فردا رسانه آن‌ها منتشر شود.

محمدی با اشاره به قاعده قبح عقاب بلا بیان گفت: تا چند روز پیش رسانه‌ای به نام صدا داشتیم، اما امروز این رسانه به ناگاه ا. عدام یعنی توقیف شده است چرا که مصوبه شورای عالی امنیت ملی درباره تهدیدات آمریکا به این رسانه ابلاغ نشده بود و در نتیجه به سبب مطلبی که در این نشریه کار شده بود حکم به توقیف آن داده شد.

مسئول سایت عصر ایران در پایان سخنانش به ضرورت ایجاد رسانه‌هایی با طول عمر زیاد در کشور اشاره کرد تا این رسانه‌ها بتوانند برند و بازوی نظام باشند.

صدری نیا، از خبرگزاری دانشجو نیز سفر‌های استانی و دیدار‌های آیت الله رئیسی از مجتمع‌های قضایی را اقدامی خجسته دانست و گفت: تأکید آقای رئیسی بر ضرورت پرکاری مسئولان قوه قضاییه بسیار سودمند است.

منبع: خبرگزاری میزان
برچسب ها:
ارسال نظر: