X
GO
آرشیو از سال 1388 تا مرداد 1399
تاریخ انتشار: جمعه 16 اسفند 1398

آزادی­‌خواهان جهان از کیان انسانیت و مرزهای حرمت جان و ناموس مسلمانان هندی دفاع کنند

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در بیانیه ای تهاجم وحشیانه علیه مسلمانان هندی را شدیداً محکوم نمود و از دولت هند خواست تا حقوق انسانی و شهروندی مسلمانان این کشور را تضمین و اسلام‌­ستیزان و خشونت­‌گرایان را مجازات نموده و جامعه‌‌ای امن و محیطی آرام برای زندگی مسلمانان هندی، فراهم نماید.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، متن این بیانیه به شرح ذیل است:

باسمه تعالی

با عنایت به این که «ایمان به کرامت و ارزش والای انسان» یکی از مبانی شکل­‌گیری جمهوری اسلامی ایران است، جمهوری اسلامی ایران «تعهد برادرانه­ نسبت به همه­ ی مسلمانان و حمایت بی­‌دریغ از مستضعفان جهان» را رسالت انسانی و وظیفه­ ی اسلامی خود می­‌داند.

حوادث اخیر در کشور هند، پیش از آن که جان و ناموس و مال برداران و خواهران مسلمان و مظلوم هندی را در معرض هتک و تعرض قرار دهد، آبرو و حیثیت انسانی همه­ ی انسان­‌ها را مورد تهدید و خطر قرار داده­ و کرامت انسانی را زیر پا گذاشته و عملاً مستضعفان بی‌­پناه را در معرض تیغ وحشیانه­ ی عده‌­ای بی‌وجدان قرار داده ­است.   

هندوستان خانه­ ی ملتی چندقومی، چندمذهبی و چند زبانی است که مردمان مختلف در این سرزمین وسیع در کنار هم با احترام به تنوع فرهنگی سالیان متمادی است که در کنار هم و به­ صورت مسالمت­‌آمیز زندگی می­‌کنند. کمتر کشوری در جهان وجود دارد که به اندازه­ ی هند دارای فرهنگ‌‌های متنوع باشد.

اما در این میان، مسلمانان صرفاً یک اقلیت دینی در میان جمعیت صدها میلیونی هندوستان نبوده ­اند، چراکه اسلام حق بزرگ و منحصر به فردی برای استقلال و آزادی هند و به تبع آن حق ابدی به همه­ ی هندی­‌ها در طول تاریخ داشته و خواهد داشت. به اذعان بزرگان هند همچون گاندی آزاداندیش، آزادی هندوستان از سلطه­ ی استعمارگر پیر جزیره و پیروزی هندی­‌ها بر خودبرتربینی و تبعیض­ باوری انگلیسی­‌های خبیث، مرهون پیروی از آموزه­‌های امام حسینعلیه السلام، فرزند شجاع، آزادی­‌خواه و مبارز پیامبر خاتمصلی­‌الله علیه و آله و سلم بوده ­است.

بخش سوم قانون اساسی هند به صراحت در اصول 14 و 15، برابری همه نزد قانون و ممنوعیت تبعیض بر اساس مذهب، نژاد، طبقه یا محل تولد را تضمین نموده و دولت هندوستان نیز همواره بر برابری مدنی و سیاسی شهروندان خود تأکید نموده­ است. با این حال متأسفانه در ایام اخیر افراط‌گرایی خشونت­‌بار، اسلام‌­ستیزی عریان و تضییع حقوق مسلمانان بی­‌گناه از سوی گروه‌­های افراطی در قالب حمله به اماکن، تجمعات و اشخاص مسلمان به­ گونه­‌ای بروز و ظهور داشته است که اراده­ یا توان دولت هند برای تأمین کرامت و حقوق انسانی مسلمانان را در معرض ابهام قرار داده است.

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران ضمن این که تهاجم وحشیانه علیه مسلمانان هندی را شدیداً محکوم نموده و آن را متأثر از میراث منحوس استعمار انگلیس در هند برای اختلاف­ افکنی میان اقوام و ادیان مختلف می­ داند، بر این باور است در تحلیل و ارزیابی این حوادث خونین نباید نقش رسانه ­های امریکایی برای پنهان­ نگه­ داشتن اشغالگری صهیونیست­‌ها­ و تجاوزپیشگی سعودی­ ها و انحراف افکار عمومی جهانی به ­ویژه مسلمانان از تمرکز بر روی کشتار وحشیانه ­ی مسلمانان در فلسطین و یمن را نادیده گرفت.

بر این اساس، ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران از همه­ ی جمعیت­ها و گروه ­های اجتماعی، علمی، فرهنگی و صنفی و به ­ویژه دانشجویان و دانش­ آموزان و نیز شخصیت­‌های سیاسی، اجتماعی، رسانه­ ای، علمی و فرهنگی آزادی­ خواه و مستقل در سراسر جهان درخواست می­ کند تا در برابر هتک حرمت انسان و انسانیت از سوی چند فرد و یا گروه خونخوار ساکت ننشسته و با نقش ­آفرینی خود از کیان انسانیت و مرزهای حرمت جان و ناموس مسلمانان هندی دفاع نمایند.

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران ضمن یادآوری فرهنگ غنی ملت هندوستان، از دولت هند انتظار دارد تا حقوق انسانی و شهروندی مسلمانان این کشور را تضمین نموده و با اسلام­ ستیزی و ترویج خشونت علیه مسلمانان مبارزه کرده و اسلام ­ستیزان و خشونت­ گرایان را مجازات نموده و جامعه‌ ای امن و محیطی آرامش‌­بخش برای زندگی عزتمندانه و احترام ­آمیز مسلمانان هندی فراهم نماید.