رای دیوان دادگستری بین المللی تاثیری بر رفتار رژیم صهیونیستی نداشته است
تاکنون رای دیوان دادگستری بین المللی درباره دیوار صهیونیستی تاثیری بر رفتارهای رژیم صهیونیستی نداشته است. به گزارش شبکه تلویزیونی المصریه، شش سال از صدور رای دیوان دادگستری بین المللی درباره دیوار حائل می گذرد دیواری که با آن اسرائیل بخش های کرانه باختری را از یکدیگر جدا ساخته است.
به نظر می رسد این شش سال برای تغییر رویکرد اسرائیل در بی توجهی به قطعنامه های بین المللی و ناتوانی جامعه بین المللی برای تغییر وضعیت دیوار حائل کافی نبوده است.
با وجود دشواری این وضعیت برای فلسطینیان، تشکیلات خودگردان فلسطین از جامعه بین المللی بار دیگر خواست قطعنامه دیوان دادگستری بین المللی که خواستار از بین رفتن این دیوار و پرداخت غرامت به زیان دیدگان شد، اجرا گردد. "منی عمر" گزارشگر این شبکه در گزارشی در این زمینه افزود: اسرائیل در سال 2002 ساخت دیوار حائل را به بهانه حمایت از شهروندان خود علیه آنچه که حملات تروریستی نامید آغاز کرد.
در آن زمان بیشتر کشورهای جهان این اقدام اسرائیل را رد کردند و در سال 2004 دیوان دادگستری بین المللی ساخت این دیوار را نقض قوانین بین المللی دانست و خواستار ویران شدن فوری آن شد. گزارشگر این شبکه گفت:این رای دادگاه به باور بسیاری از کارشناسان تاثیر گذار بوده چرا اولین رای قضایی در یکی از ابعاد مساله فلسطین بوده است و دادگاه تاکید کرد اراضی فلسطینی اشغالی است و همان طور که اسرائیل ادعا می کند اراضی مورد نزاع نیست.ولی اسرائیل بنا بر عادت خود به این رای توجهی نکرد و به سیاست خود ادامه داد و نزدیک به دویست کیلومتر از این دیوار را بنا کرد و تا کنون طول این دیوار به چهارصد و سیزده کیلومتر رسیده است و قرار است بر اساس طرح پیش بینی شده به هفتصد و نود کیلومتر برسد. گزارشگر این شبکه تصریح کرد:دیوار حائل ابزاری برای به ذلت آوردن فلسطینان در قدس شرقی و تکه تکه کردن مناطق عربی ان است.اسرائیل فلسطینیان را از اراضی کشاورزی دور و آنان را از حق مشروع خود در دستیابی به منابع آب منع کرده است.