پایگاه خبری تحلیلی ولترنت در گزارشی با اشاره جنگهای پنهانی پنتاگون علیه ایران نوشت که این سازمان با همکاری فرماندهی عملیاتهای ویژه آمریکا و بکارگیری 57 هزار متخصص علیه ایران میجنگد.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری تحلیلی ولترنت ، مانیلو دینوچی نویسنده و تحلیلگر آمریکایی نوشت: با وجود کسری بودجه شدید دولت آمریکا، این کشور هم اکنون در 75 کشور مختلف در وضعیت جنگی به سر میبرد.
این اندیشمند آمریکایی در ادامه در توضیح این مطلب میافزاید: جنگهایی که در جهان وجود دارد، خیلی بیشتر از آن چیزی است که دیده میشود، زیرا علاوه بر عملیاتهای نظامی آمریکا در عراق و افغانستان، پنتاگون جنگهای پنهانی را علیه ایران به عنوان یکی از اهداف اصلی واشنگتن برانگیخته است.
در ادامه این مقاله افشا شده است: فعالیتهای پنتاگون علیه ایران با همکاری "فرماندهی عملیاتهای ویژه ایالات متحده " (UsSoCom) و با حضور حدود 57 هزار متخصص از چهار شاخه نظامی نیروی زمینی، دریایی، نیروی هوایی و نیروی تکاوران دریایی انجام میشود.
این کارشناس مسایل جغرافیای سیاسی مینویسد: کسب اطلاعات، حمله مستقیم به اهداف، دستگیری یا نابودی دشمن، نبرد غیرمتعارف در میان نیروهای خارجی، اقدامات ضد شورش برای کمک به دولتهای متحد برای سرکوب شورشها و عملیاتهای روانی برای تحت تسلط درآوردن افکار عمومی خارجی و کسب حمایت آنها برای اقدامات نظامی ایالات متحده از جمله ماموریت رسمی این نیروها است.
این گزارش میافزاید: همانطور که روزنامه "واشنگتنپست " گزارش داده است، نیروهای عملیات ویژه آمریکا هماکنون در 75 کشور مستقر شدهاند، این در حالی است که این میزان در سال گذشته میلادی 60 کشور بوده رساست.
دینوچی میافزاید: این افزایش نشانگر این حقیقت است که فرماندهان عملیاتهای ویژه آمریکا در دولت اوباما حضور منظمتر و بیشتری نسبت به دولت بوش دارند، عملیاتهای ویژه آمریکا که بطور رسمی 10 میلیارد دلار هزینه در بر دارند، اساساً بر خاورمیانه، آسیای مرکزی و آفریقای شرقی متمرکز شدهاند.
در همین رابطه "یونایتدپرس " به نقل از مقامات دولت آمریکا مینویسد: در صورتی که مسئله برنامه هستهای ایران به چالش کشیده شود، چنین عملیاتهایی میتواند راه را برای انجام حملات نظامی علیه ایران هموار کند، در حوزه نبرد غیرمتعارف، فرماندهی عملیاتهای ویژه ایالات متحده شرکتهای نظامی خصوصی همچون "زی سرویس " (نام جدید شرکت بلکواتر که به خاطر فعالیتهایش در عراق بدنام شده بود) را در عملیاتهای ویژه مختلفی از جمله کسب اطلاعات از ایران، به کار میگیرد.
ولترنت در ادامه یادآور شده است: گروههای معاند ایرانی، به ویژه در منطقه جنوب شرقی این کشور، مستقیم یا غیرمستقیم از سوی فرماندهی عملیاتهای ویژه ایالات متحده حمایت میشوند، این در حالی است که حتی برخی از گروهها در لیست سازمانهای تروریستی آمریکا نیز قرار دارند.