نماینده مردم تهران با بیان اینکه موضوع وضعیت حقوق بشر در آمریکا و انگلیس همواره در دستور کار کمیته حقوق بشر قرار داشته، گفت: امروز این موضوع در اولویت کاری کمیته حقوق بشر و همچنین کمیسیون امنیت ملی قرار دارد.
به گزارش فارس، فاطمه آلیا نایب رئیس کمیته حقوق بشر مجلس تاکد کرد: امروز در ایران کسانی حضور دارند که زمانی در آمریکا زندگی کرده و موارد زیادی از نقض حقوق بشر را نزد نمایندگان کمیته حقوق بشر مطرح کرده و ما نیز دست به مستندسازی زدهایم.
نماینده مردم تهران با اشاره به شکنجه شدید زندانیان زن در گوانتامامو توسط آمریکا که به بدترین شکل موجود مورد آزار و اذیت قرار میگیرند، یادآور شد: امروز در شورای حقوق بشر سازمان ملل تغییراتی پیش آمده که در آن وضعیت حقوق بشر همه کشورها به نوبت مورد بررسی قرار میگیرد و با داشتن این اسناد میتوان در نوبتی که مربوط به آمریکا و متحدانش است، مطرح کرده و وضعیت حقوق بشری آنها را محکوم کرد.
نایب رئیس کمیته حقوق بشر مجلس گفت: وضعیت حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در خرداد و بهمن ماه سال گذشته مطرح شده و گزارش کمیته ایرانی در خصوص وضعیت زنان، کودکان و معلولان در ایران مورد قبول قرار گرفته است.
آلیا با اشاره به بررسی وضعیت حقوق بشری 48 کشور در شورای حقوق بشر سازمان ملل در طول سال گفت: جمهوری اسلامی ایران در بحث موضوعات حقوق بشر، موارد نقض حقوق بشر را در آمریکا افشا میکند.
وی با بیان اینکه موارد نقض حقوق بشر زنان، کودکان و افراد معلول در کشورهای غربی جمعآوری شده و در جلسات کمیته حقوق بشر با حضور کارشناسان وزارت امور خارجه مورد بررسی قرار میگیرد، گفت: با این مستندات میتوانیم در جلسات رسیدگی به وضعیت حقوق بشر کشورهای غربی با مستندات کامل دست به افشاگری بزنند.
نایب رئیس کمیته حقوق بشر با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران مشارکت فعالی در تحول وضعیت شورای حقوق بشر، سازمان ملل داشته است، یادآور شد: در گذشته آمریکا و چند کشور همپیمان او به خود اجازه میدادند در خصوص وضعیت کشورها تصمیم گرفته و حکمی صادر کنند که امروز این چنین نیست.