هزاران تن از شهروندان خشمگین پاکستانی، با برگزاری تظاهراتی در خیابانهای اسلام آباد، مخالفت خود را در مورد اتحاد دولت کشورشان با امریکا، اعلام کردهاند.
به گزارش پرس تی وی ، تظاهرکنندگان پاکستانی یکشنبه با تجمع در نزدیکی ساختمان پارلمان این کشور که شدیدا توسط نیروهای پلیس احاطه شده بود، خواستار آن شدند تا دولت کشورشان تمامی روابط خود با امریکا را قطع کند.
از سوی دیگر، در جریان این تظاهرات برخی از معترضان پاکستانی به دولت کشورشان در خصوص انجام عملیات نظامی در مناطق قبیلهنشین وزیرستان شمالی هشدار دادند.
به گفته این افراد، چنین اقدامی از جانب دولت، موج جدیدی از خشونتها را به دنبال خواهد داشت.
بر اساس این گزارش، امریکا مدتهاست که از دولت پاکستان خواسته است تا به منظور سرکوب شبهنظامیان، عملیات نظامی گستردهای را در مناطق قبیلهنشین وزیرستان شمالی آغاز کند.
دولت پاکستان تا کنون به منظور متواری کردن شبهنظامیان از مناطق ناآرام قبیلهنشین وزیرستان شمالی، چندین عملیات نظامی را به اجرا درآورده است.
حملات شبهنظامیان، حملات هوایی غیرمجازهواپیماهای بدون سرنشین امریکا و ناآرامیهای سیاسی از سال 2007 تا کنون، بیش از 4 هزار پاکستانی را در سراسر این کشور قربانی کردهاند.
بر اساس این گزارش، از زمانیکه دولت اسبق پاکستان به رهبری پرویز مشرف به دنبال حملات یازدهم سپتامبر با امریکاییها در جنگی که آنان به ظاهر برای مقابله با ترور راه انداختند همراه شد، صدها تن از پاکستانیها جان خود را از دست دادهاند.
معترضان و فعالان جماعت اسلامی پاکستان که در این تظاهرات حضور داشتند، با سردادن شعارهای ضد امریکایی، همچنین خواستار آزادی عافیه صدیقی دانشمند پاکستانی شدند.
دادگاه فدرال امریکا، عافیه صدیقی که به جرم هدف قرار دادن بازجوهای خود در افغانستان متهم شده را به 86 سال زندان محکوم کرده است.
این دانشمند پاکستانی در تاریخ 30 مارس سال 2003 میلادی به همراه 3 فرزندش در کراچی ناپدید شد و یک روز بعد، روزنامههای محلی اعلام کردند که وی به خاطر اتهامات تروریستی در بازداشت نیروهای امریکایی قرار دارد.
بر اساس این گزارش، گروههای حقوق بشر اعلام کردند که صدیقی به طور مخفیانه به پایگاه نظامیان امریکا در بگرام واقع در شمال کابل پایتخت افغانستان انتقال داده شد و به مدت 5 سال تا سال 2008 تحت شکنجه قرار داشته است.
این درحالی است که خانواده صدیقی و فعالان سیاسی به شدت نظام قضایی و دادگستری امریکا را به خاطر روند رسیدگی به پرونده وی مورد انتقاد قرار دادهاند.