استاندار زنجان با تاکید بر آموزش و فرهنگ سازی مناسب برای زنان گفت: در صورت انجام برنامهریزی صحیح و استفاده از ظرفیتهای زنان، این گروه از جامعه به عنوان بهترین مبلغ مسأله حجاب در جامعه عمل خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، محمد رئوفی نژاد در کارگروه بانوان و خانواده اظهار کرد: عفاف و حجاب، از موضوعات مهم روز است؛ به گونهای که حوزه فعالیت در این زمینه بسیار گسترده و وسیع است.
وی ارائه نظرات و پیشنهادات و راهکارهای جدید را موجب عملیاتی شدن این موضوع در جامعه دانست و افزود: عموماً نوع برنامهریزیهای صورت گرفته تاکنون در بخش آقایان و بانوان تنها بخشی از مخاطبین ثابت را دربرداشته است؛ به طوری که این طیف از مخاطبان دارای باور جدی در زمینه عفاف و حجاب هستند و در کلیه برنامهها با شور و شوق شرکت میکنند که لازم است برای تحکیم این باور و تربیت این گروه برای دفاع از حریم حجاب و عفاف، برنامهریزیهای مناسبی صورت گیرد.
مقام عالی اجرایی استان تصریح کرد: نگرانی اصلی و دغدغه جدی مسؤولین، در خصوص مخاطبینی است که توجهی به موضوع عفاف و حجاب ندارند و به ندرت در برنامههایی که از طرف نهادها اجرا میشود، حضور می یابند که در این زمینه اجرای برنامههای جذاب برای ترغیب این نوع از مخاطبین بسیار ضروری است.
استاندار زنجان هنر اصلی وعاظ و مداحان هیئات مذهبی را جذب افرادی با تیپهای ظاهری متفاوت و حضور مستمر این گروه در برنامههای هیأت عنوان کرد و گفت: نوع بیان، سبک و لحن تعدادی از سخنرانان مطرح در سطح کشور نقش بسیاری در جذب این گروه از مخاطبین داشته است که باید تلاش شود با انجام برنامه های تاثیرگذار و ماندگار از این ظرفیت استفاده کرد و با فرهنگ سازی مناسب گامهای اساسی در این زمینه برداشت.
رئوفی نژاد ضمن اظهار نگرانی از ریزشهایی که در خانوادههای مذهبی و سنتی تحت تاثیر افراد بدحجاب در جامعه صورت می گیرد، دقت و ظرافت در اقدامات و برنامهریزیها در مرحله اول مانع از ریزشها در میان افراد محجب و در مرحله دوم موجب جذب جوانان و نوجوانان و رویشهای جدید و پیوستن افراد بد حجاب به جمع افراد محجب دانست.
این مقام مسؤول بدحجابی را مختص خانمها ندانست و با اشاره به مصادیق بی حجابی در میان آقایان، خواستار اجرای کامل قانون راهکارهای گسترش حجاب و عفاف مصوب سال 1384 شد و گفت: در این قانون وظایف سازمانهای متولی به صورت شفاف و کامل بیان شده است و در صورت اجرای کامل این قانون، نیازی به قوانین جدید نخواهد بود و مبنای کلیه اقدامات در استان از این پس اجرای این قانون است.
همچنین مدیرکل دفتر بانوان و خانواده استانداری به تشریح برنامههای انجام شده در هفته بزرگداشت مقام زن پرداخت و گفت: کلیه برنامهها در قالب جشنواره بزرگداشت مقام زن و مادر توسط دفتر بانوان و خانواده استانداری و با همکاری دستگاههای اجرایی استان برگزار شد.
نسرین صفری برنامههای تدوین شده بزرگداشت مقام زن را در 3 محور و به شکلهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی عنوان کرد و افزود: کلیه برنامههای این جشنواره در قالب برنامههای انتشاراتی، مسابقات، همایشها، جشنها و نمایشگاهها با هدف کلی گسترش سیره فاطمی، فرهنگ فاطمی و فاطمه شناسی و تبیین عفاف و حجاب و نگاهی به اندیشه های امام راحل و مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه زن و اصلاح الگوی مصرف در خانواده اجرا شد.