آمار فزاینده سرطان و مرگ و میر کودکان در فلوجه عراق بار دیگر جنایتهای امریکا در عراق را مرکز توجه افکار عمومی جهان قرار داده است.
به گزارش پرس تی وی به نقل ازایندیپندنت، آمار سرطان و به ویژه سرطان خون و مرگ و میر کودکان در شهر فلوجه که سال 2004 به دست نیروهای امریکایی بمباران شد، از شمار بازماندگان حمله اتمی امریکا به هیروشیما و ناکازاکی در سال 1945بالاتر رفته است.
پزشکان عراقی میگویند، از سال 2005 تاکنون بر شمار نوزادان ناقص در فلوجه به شدت افزوده شده است. پزشکان عراقی درباره آمار فزاینده مبتلایان به سرطان نیز ابراز نگرانی کردهاند.
نتایج تحقیقات جدید مبنی بر افزایش چهار برابری آمار مبتلایان به انواع سرطان، بر اظهارات و نگرانیهای پزشکان عراقی صحه میگذارد.
بر پایه این تحقیق، شمار کودکان زیر 14 سال مبتلا به سرطان نیز نسبت به سالهای پیش از حمله امریکا و متحدانش به عراق، 12 برابر شده است.
تفنگداران دریایی امریکا نخستین بار در آوریل 2004، پس از آنکه چهار کارمند شرکت بدنام امریکایی بلک واتر کشته شدند و جسد آنها سوزانده شد، شهر فلوجه را محاصره و بمباران کردند.
تفنگداران دریایی امریکا همچنین پس از هشت ماه، در ماه نوامبر با آتش توپخانه و بمباران هوایی این شهر را که 30 مایلی غرب بغداد قرار دارد، هدف حمله قرار دادند.
منابع نظامی امریکا پس از مدتی اذعان کردند که در این حملات از فسفر سفید و دیگر مهمات ممنوعه استفاده کردهاند. شدت حملات و بمبارانهای نظامیان امریکایی به قدری بود که نیروهای انگلیسی را حیرتزده کرد.
این تحقیق که نام آن سرطان و مرگ و میر نوزادان بین سالهای 2005 تا 2009 نام دارد، با تلاش دست 11 پژوهشگر در ماههای ژانویه و فوریه 2010 انجام شده است.
به گفته این پژوهشگران، پس از حمله امریکاییها شمار مبتلایان به سرطان خون 38 برابر، آمار سرطان سینه در زنان 10 برابر و تومورهای مغزی چندین برابر شدهاست.
این در حالی است که گزارش و آمارهای منتشرشده از افزایش 17 برابری سرطان خون، پس از حملات اتمی امریکا به هیروشیما حکایت دارد.
به گفته این پژوهشگران، نهتنها شیوع بیشتر سرطان، بلکه سرعت تاثیرگذاری تسلیحات امریکابر مردم فلوجه به موضوعی تاملبرانگیز تبدیل شده است.