دشمنان قسم خورده ایران بار دیگر خوی ددمنشانه خود را با ترور و شهادت فرهیختگان و دانشمندان نشان دادند و با تصور باطل خود تلاش دارند، مانع پیشرفت و توسعه کشور شوند.
به گزارش واحد مرکزی خبر ،سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ضمن محکومیت شدید اقدام تروریستی روز (دوشنبه) در تهران تصریح کرد: دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بار دیگر خوی ددمنشانه خود را با ترور و شهادت انسانهای فرهیخته و دانشمند نشان دادند و با تصور باطل خود تلاش دارند مانع حرکت موج افرین ملت بزرگ ایران در دسترسی به قله های دانش پیشرفته و توسعه کشور شوند .
رامین مهمان پرست ضمن محکومیت اقدام ناجوانمردانه گروههای تروریستی در ترور اساتید دانشگاه شهید بهشتی افزود: این جنایات ضد انسانی در حالی به دست گروه های تروریستی و وابسته به رژیم صهیونیستی صورت می پذیرد که با حمایت کشورهای مدعی دفاع از حقوق بشر همراه است.
وی همچنین تاکید کرد: تروریست ها در پناه این کشورها به اقدامات سخیف خود ادامه می دهند، تا معنای واژه های بی محتوای امروزی همچون حقوق بشر که تنها به عنوان ابزار سیاسی برای تحمیل نقطه نظرات به سایر کشورهای مستقل به کار گرفته می شود برای همگان روشن شود.
دو استاد دانشگاه های تهران صبح دوشنبه مورد سوء قصد قرار گرفتند. در این دو حادثه جداگانه عوامل تروریستی ناشناس با موتور سیکلت دو بمب را به گلگیر خودروی شخصی این دو استاد چسبانده و سپس منفجر کردند.
هر دو استاد، متخصص فیزیک و به همراه همسرانشان عازم محل کار بودند. در این حادثه تروریستی، دکتر مجید شهریاری به شهادت رسید و همسرش نیز مجروح شد.
دکتر فریدون عباسی، استاد دانشگاه شهید بهشتی و همسرش نیز زخمی شدند. یکی از دو انفجار در نزدیکی دانشگاه شهید بهشتی و دیگری در بلوار ارتش به وقوع پیوست.
فریدون عباسی دوانی، استادیار پایه 20 و استاد نمونه کشوری در سال 86 و معاون سابق دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی و از اساتید بسیجی کشور است.
شهید دکتر مجید شهریاری هم نماینده ایران در طرح سزامی بود.
طرح استفاده از تابش سینکروترون برای علوم و کاربردهای تجربی در خاورمیانه یا همان "سزامی" ایده ای بین المللی است که برای نخستین بار در سال 1997 از سوی "هرمان وینیک" از مرکز شتابده خطى الکترون در دانشگاه استنفورد آمریکا و گوستاف آدولف ووس از مرکز سینکروترون آلمان با هدف استفاده از تحقیقات علمی و پژوهشی برای همگرایی بیشتر ملتها و گسترش صلح ارائه شد.
این طرح با مشارکت چندین کشور خاورمیانه در نهایت به راه اندازی مرکزی بین المللی موسوم به تابش "سینکروترون" در منطقه خاورمیانه ختم می شود که از چندین سال پیش تحت نظارت دقیق یونسکو آغاز شده است.
کشورمان علاوه بر اینکه سالهاست عضو شورای سزامی شده در تلاش برای رسیدن به خودکفایی در این فناوری است،به همین علت محققان کشور برای ساخت شتابگر ملی کوشش می کنند.
تلاش برای حذف فیزیکی دانشمندان ایرانی پس از آن صورت می گیرد که تلاش آمریکا و رژیم صهیونیستی برای از کار انداختن برنامه صلح آمیز اتمی ایران با ارسال ویروس جاسوس موسوم به استاکس نت با شکست مواجه شد.
22 دی ماه پارسال هم مزدوران بیگانه مسعود علی محمدی، دانشمند فیزیک هسته ای و استاد متعهد فیزیک دانشگاه تهران را مقابل خانه اش در قیطریه تهران به هنگام سوار شدن به خودرویش ترور کردند.