مخبر فراکسیون زنان مجلس با بیان اینکه اعضای فراکسیون زنان مجلس در زمینه ماهیت و اینکه چگونه مجلس زنان کشورهای اسلامی از دل دولت میتواند ایجاد شود، تصور روشنی ندارند، گفت: به طور معمول اگر قرار بر تشکیل مجلس زنان جهان اسلام باشد این طرح باید از داخل مجلس ارائه شود.
لاله افتخاری در گفتوگو با خبرنگار زنان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: طرح ایجاد مجلس زنان جهان اسلام از سوی نمایندگان و اعضای فراکسیون زنان مجلس ارائه نشده است بلکه رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری این طرح را پیشنهاد داده است.
وی در ادامه افزود: طرح ایجاد مجلس زنان جهان اسلام برای اعضای فراکسیون زنان و نمایندگان مجلس جای ابهام دارد؛ به طور معمول اگر قرار بر تشکیل مجلس زنان جهان اسلام باشد این طرح باید از داخل مجلس ارائه شود.
مخبر فراکسیون زنان مجلس با اشاره به گروههای دوستی پارلمانی کشورهای اسلمی در حوزه زنان، ادامه داد: این گروههای دوستی پارلمانی مدتهاست که مطرح شده و رئیس مجلس هم از این موضوع استقبال کرده است، همچنین طرحی را به منظور ارتباط میان نمایندگان زن مجلس کشورهای اسلامی در دست بررسی داریم.
افتخاری خاطر نشان کرد: همانطور که طرح فراکسیون قرآن و عترت را به بسیاری از کشورهای جهان اسلام ارائه کردیم، طرح ایجاد ارتباط میان نمایندگان زن مجلس کشورهای اسلامی هم عملکرد مثبتی است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه در قالب کمیته زنان بینالمجالس با نمایندگان زن مجلس کشورهای غیر اسلامی در ارتباط هستیم، عنوان کرد:برقراری ارتباط میان نمایندگان زن مجلس کشورهای اسلامی از سوی نمایندگان زن ایران و کشورهای اسلامی به شدت احساس نیاز میشود.
افتخاری افزود: اعضای فراکسیون زنان مجلس در زمینه ماهیت و اینکه چگونه مجلس زنان کشورهای اسلامی از دل دولت میتواند ایجاد شود، تصور روشنی ندارند؛ از این رو تصمیم داریم با دعوت از رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری مجتهد برای حضور در فراکسیون زنان مجلس به تبیین موضوع و نحوه طراحی مجلس زنان جهان اسلام بپردازیم.
مخبر فراکسیون زنان مجلس با اشاره به اینکه اگر قرار باشد میان نمایندگان زن کشورهای اسلامی ارتباطات پارلمانی ایجاد شود، این کار باید توسط مجلس صورت بگیرد، گفت: آنچه که رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به منظور ایجاد مجلس زنان جهان اسلام ارائه کرده برای فراکسیون زنان مجلس مبهم است.