X
GO
آرشیو از سال 1388 تا مرداد 1399
تاریخ انتشار: یکشنبه 07 اردیبهشت 1399

فداکاری معلمان برای برپایی کلاس‌های درس در مناطق روستایی و عشایری با وجود کرونا

معلمان مناطق روستایی و عشایری از برگزاری کلاس‌های درس خبر می‌دهند تا جریان آموزش دانش‌آموزان متوقف نشود.

طاهره نکوییان معلم پایه اول دوره ابتدایی با اشاره به تداوم جریان یادگیری در ایامی که مدارس تعطیل است، اظهار کرد: در شهرستان نورآباد ممسنی در مدرسه تدبیر و پیوند به دانش آموزان اتباع افغانستانی به شکل حضوری در کلاس درس آموزش می‌دهم.

وی افزود: با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس برنامه‌های آموزشی از رسانه ملی آغاز شد و برخی از دانش‌آموزان توانستند پا به پای برنامه‌ها پیش رفته و از آموزش لازم بهره مند شوند.

وی با اشاره به استفاده از شبکه آموزش دانش آموزان اضافه کرد: اپلیکشن شاد را نصب کرده‌ام و تعدادی از دانش آموزانم نیز در این برنامه حضور دارند و آموزش‌های لازم را دریافت می‌کنند.

محرم نوازش، تنها معلم و مدیر مدرسه محمدیه در روستای قره قشلاق جعفرآباد در استان آذربایجان شرقی است که هر روز که سپیده صبح سر می‌زند به عشق دانش آموزان خود، 110 کیلومتر مسیر رفت و برگشت را طی می‌کند تا مبادا صفحات کتاب درسی دانش آموزان با گذشت روزها ورق نخورد و از درس عقب بمانند؛ یک مسیر طولانی که عشق و علاقه آن را کوتاه‌تر می‌کند و دانش آموزان نیز خود را از روستاهای قره قشلاق (دمیرچی حاجی محرم، این الی برات و این الی صمد) به صورت دو نفری و سه نفری، با رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی سر کلاس درس در دشت مغان حاضر می‌کنند.

آموزش در مناطق عشایری با وجود کرونا

این معلم فداکار معتقد است که خدمت در مناطق محروم، آموزش به این دانش آموزان و بالا بردن علم آنان، روحیه خوبی به آدمی می‌بخشد؛ اعتقادی که او را به سمت برگزاری کلاس درس در فضای باز می‌کشاند و علاوه بر این، از اوضاع روحی و روانی و تحصیلی دانش آموزان خود نیز در کنار اولیا آنان جویا می‌شود.

نوازش، دلایل موفقیت خود را در دیدن قبولی دانش آموزان و کسب نمرات بالا در امتحانات می‌بیند و اعتقاد دارد که توکل بر خدا و راهنمایی از همکاران و کمک گرفتن از آنان، موجب موفقیت بیشتری نیز می‌شود.

طبق گزارش تسنیم، رعایت بهداشت، فاصله گذاری اجتماعی و عدم تردد از توصیه‌هایی است که آقای نوازش در این روزها که شیوع ویروس کرونا جهان را درگیر خود کرده، می‌کند و معتقد است که ماندن در خانه بهترین روش برای پیشگیری از این ویروس است اما زمانی که خود و دانش آموزانش در کلاس درس حاضر می‌شوند موارد بهداشتی را رعایت کرده و استفاده از محلول ضدعفونی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از مواردی است که در این کلاس درسی انجام می‌گیرد.

هر روز صدای الفبای زندگی در این روستای دورافتاده به گوش می‌رسد، اما مشکلات نیز لابه لای سرمشق دانش آموزان، سطر به سطر با آنان خو می‌گیرد. در این روزها که شیوع ویروس کرونا، روال عادی زندگی را بر هم زده است، اما وجدان و فداکاری افرادی همچون معلم دلسوز و فداکار منطقه عشایری رنگ نباخته است؛ معلمی که با طی 110 کیلومتر، خود را به دانش آموزان می‌رساند تا درس ایثار و فداکاری را ماندگار کند.