به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر به نقل از خانه ملت، نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی مقرر کردند منابع موضوع بند (د) تبصره ۶ قانون برنامه بودجه ۹۷ به صورت صددرصدی به شرکتهای ذیربط تخصیص داده شود.
براساس این گزارش با توجه به خلاف برنامه ششم توسعه بودن این عبارت الحاقی به بند مذکور در طرح اصلاح قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور، تصویب آن نیاز به دو سوم آراء داشت که نهایتا نمایندگان با ۱۶۵ رأی موافق، ۴۵ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۰ نماینده حاضر در صحن علنی با آن موافقت کردند.
در این بند اصلاحی آمده است: دولت مکلف است منابع موضوع این بند را به صورت صددرصدی تخصیص داده و به شرکتهای ذیربط پرداخت کند.
همچنین اضافه شده عدم واریز در حکم تصرف در وجوه و اموال دولتی محسوب میشود.
در بند (د) تبصره ۶ قانون برنامه بودجه ۹۷ آمده بود: عوارض موضوع ماده (۵) قانون حمایت از صنعت برق کشور مصوب ۱۳۹۴/۸/۱۰ به میزان هشت درصد (۸%) مبلغ برق مصرفی در سقف دوازده هزار و هشتصد میلیارد (۱۲.۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تعیین میگردد تا پس از مبادله موافقتنامه با سازمان برنامه و بودجه کشور و تخصیص آن توسط این سازمان برای موارد مطروحه در قانون فوق با اولویت روستاها و مناطق دامداری و عشایری و خرید تضمینی برق حاصل از تبدیل پسماندهای عادی به انرژی صرف گردد. مشترکین روستایی و چاههای کشاورزی از شمول حکم این بند معاف میباشند.
نادر قاضی پور در اخطاری اعلام کرد که با توجه به اینکه در ماه آذر قرار داریم و رفت و برگشت این مصوبه مجلس به شورای نگهبان، باعث میشود ابلاغ آن به دیماه موکول شود، هیچ عایدی برای کارگران، پیمانکاران و کشاورزان نخواهد داشت.
علی لاریجانی در پاسخ وی گفت: براساس این بند منابع پیش بینی شده را باید به صورت صددرصدی تخصیص دهند.