X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 31 خرداد 1401
تعداد بازدید خبر : 305
تاریخ ثبت : ﺳﻪشنبه, 28 تیر,1401 | 03:05 ب.ظ
تاریخ انتشار : ﺳﻪشنبه, 31 خرداد,1401 | 02:41 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : ﺳﻪشنبه, 28 تیر,1401 | 03:05 ب.ظ

چهارمین بولتن دادگاه رسیدگی به جرائم سرکرده گروهک تروریستی تندر منتشر شد

  • چهارمین بولتن دادگاه رسیدگی به جرائم سرکرده گروهک تروریستی تندر منتشر شد
معاونت امور بین الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، چهارمین بولتن دادگاه رسیدگی به پرونده سرکرده گروهک تروریستی تندر را منتشر کرد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر، چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده سرکرده گروهک تروریستی انجمن پادشاهی ایران (تندر)،‌ در دادگاه انقلاب اسلامی و با حضور وکیل متهم برگزار شد.

 

در چهارمین شماره بولتن منتشر شده از سوی معاونت امور بین الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر که به زبان انگلیسی نیز ترجمه شده، آمده است:‌ جمهوری اسلامی ایران از معدود کشورهایی است که ضمن انجام اقدامات مختلف برای مبارزه با تروریسم، خود بزرگترین قربانی تروریسم نیز می‌باشد. در طول چند دهه گذشته از پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از ۱۷ هزار انسان بی‌گناه جان خود را در اثر عملیات‌های تروریستی گروهک‌های مختلف از دست داده‌اند.


«جمشید شارمهد»، سرکرده گروهک تروریستی انجمن پادشاهی ایران (تندر)، که تحت حمایت و امنیت آمریکا به اقدامات تروریستی خود مبادرت می‌ورزید، در مرداد سال ۱۳۹۹ دستگیر و اولین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده وی، در مورخ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ و با حضور وکیل متهم برگزار شد.
 

چهارمین جلسه دادگاه وی، سه شنبه ۳۱ خرداد، با حضور مستشار دادگاه، وکیل متهم و نماینده دادستان برگزار شد و طی آن با توجه به اوراق پرونده، ضابطان قضائی، اقاریر متهم، اظهارات متهمان دیگر پرونده علیه متهم شارمهد در انجام عملیات‌ها، شکایت اولیای دم شهدای حسینیه شیراز و شکایت شکات مجروح شده در حادثه تروریستی حسینیه شیراز، ادامه کیفرخواست متهم قرائت شد.

 



چهارمین جلسه محاکمه جمشید شارمهد از گروهک تروریستی تندر در شعبه ۱۵ دادگاه برگزار شد.

 

اهم محورهای بخش چهارم کیفرخواست، به شرح ذیل می‌باشد:


یکی دیگر از اقدامات متهم جمشید شارمهد، افشای اطلاعات طبقه بندی شده کشور بود.

 

متهم در اقاریر خود اعلام کرد که اطلاعات ۱۰ آشیانه سپاه قرار بود به ما به فروش برسد. اطلاعات مختصات موشکی سپاه را برای سازمان اف بی آی بردم و دو مورد از اطلاعات را در تلویزیون تندر منتشر کردم.

 

متهم اقرار کرد که در فروردین ماه سال ۱۳۹۵ یک بمب صوتی در شهرستان آبدانان منفجر کردند. پس از وقوع این حادثه، انجمن پادشاهی ایرانیان ضمن برعهده گرفتن مسئولیت این حرکت در شهرستان آبدانان، آن را سرآغازی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد.


گروهک تروریستی تندر در بیانیه خود برای مقامات کشور ۱۲۰ روز وقت تعیین کرد و اعلام کرد که در صورت عدم برکناری از سمت‌های خود، ایران را برای انجام اقدامات خود به جهنم تبدیل خواهد کرد.

 

متهم در اقاریر خود به انجام انفجار پالایشگاه شهر شاهرود در مورخ ۱۶ مهر ۹۵ اقرار کرده است.  در پی انفجار پالایشگاه شاهرود، دو مخزن نفتی دیگر این پالایشگاه نیز به دلیل گسترش آتش سوزی منفجر شدند. پس از انفجار پالایشگاه شاهرود، اعضای گروهک تروریستی تندر با اعلام بیانیه‌ای ضمن برعهده گرفتن مسئولیت وقوع این انفجار، عنوان کردند که یکی از مخازن شاهرود منفجر شد و شخصی به نام بردیا مجری اجرای این عملیات به سلامت به مقر خود بازگشته است.

 



فیلمی مرتبط با حادثه انفجار در پالایشگاه شاهرود در جلسه دادگاه منتشر شد.

 

یکی دیگر از اقدامات تروریستی جمشید شارمهد، انفجار ساختمان صدا و سیمای استان فارس در شهر شیراز بود. متهم در اقاریر خود اعلام کرد که در سال ۹۵ بمب دست ساز ساخته شده‌ای در پشت ساختمان سازمان صدا و سیمای استان فارس با موفقیت منفجر شد. وی با حضور در یک برنامه تلویزیونی، اقدام به تشریح جزئیات عملیات تروریستی خود در پشت ساختمان سازمان صدا و سیمای استان فارس کرد. جمشید شارمهد در این برنامه تلویزیونی عنوان کرد که ۳-۴ جوان این بمب را در پشت ساختمان سازمان صدا و سیمای استان فارس منفجر کردند و در ادامه نیز مقامات جمهوری اسلامی ایران را تهدید به انجام اقدامات دیگر تروریستی کرد.

 

متهم همچنین اقرار کرد طرحی به نام طرح پیام سلمان با همکاری دیگر اعضای این گروه در شهر شیراز اجرا شده است. وی در اقاریر خود بیان کرد که پس از انفجار بمب دست ساز در حوالی ساختمان سازمان صدا و سیمای استان فارس، طرح سلمان توسط روزبه یحیی زاده، یکی از اعضای گروهک تندر، در اواخر فروردین ماه همان سال (1395) اجرا شد. گروهک تندر درخصوص طرح پیام سلمان در بیانیه‌ای خطاب به اعضای خود اعلام کرد تا برای اجرای این طرح، افرادی را برای فعالیت در این طرح انتخاب کنند و علاوه بر انجام فعالیت برای سازمان، به آن‌ها نیز کمک کنند و در غیر این صورت با آن‌ها برخورد خواهد شد.

 

به گفته متهم، یکی از اعضای گروهک تروریستی تندر به نام علی اصغر پشت تر در این رابطه گفت که مجید راستگو به ما اعلام کرده است تا اعلامیه‌هایی را در قالب طرح پیام سلمان بین جوانان بسیجی شهر شیراز پخش کنیم تا آن‌ها از این سازمان و نهاد خارج شوند. پس از انتشار اعلامیه‌ها بین جوانان بسیجی در شهر شیراز، اعضای گروهک تروریستی تندر با شناسایی آن‌ها و دستیابی به شماره تلفن همراهشان، اطلاعات آن‌ها را به متهم جمشید شارمهد منتقل می کردند و وی نیز از خارج از کشور به این افراد زنگ زده و آن‌ها را تهدید می‌کرد.

 

 یکی دیگر از برنامه‌‌های متهم جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر، ترور یکی از مقامات و مسئولان محلی شهرستان مریوان بود. انجام این اقدام در دستورکار متهم قرار گرفت و مصطفی علی‌زمانی، از نفرات ساکن در اقلیم کردستان عراق، مسئول مستقیم انجام این ترور بود که با شارمهد ارتباط مستقیم داشت. متهم برای انجام ترور، با یکی از کردهای عراقی به نام برهان در این رابطه مذاکره و روز و نحوه انجام ترور را با وی هماهنگ کرد، اما به دلیل مخالفت تشکیلات با فرد انتخاب شده برای انجام ترور، اجرای این عملیات متوقف شد.

 

متهم در اقاریر خود اعلام کرد که بمب شیمیایی را از در موتور سیکلتی جاسازی کرده و قصد داشت این بمب را در حوالی حرم حضرت معصومه (س) در قم منفجر کند که به دلیل شناسایی و لو رفتن این اقدام تروریستی، انجام آن صورت نگرفت. یکی دیگر از اقدامات تروریستی که توسط گروهک تندر قرار بود انجام شود و به دلایلی اجرایی نشد، بمب گذاری در حوزه علمیه امامزاده شاه فیض شیراز بود که علی اصغر پشت تر و مجید راستگو مسئولیت اجرای این اقدام تروریستی را برعهده گرفته بودند، اما بنا به دلایلی اجرای این اقدام تروریستی صورت نگرفت.

 

جمشید شارمهد در اقاریر خود اعلام کرد که یکی از برنامه‌های تروریستی آن‌ها، بمب گذاری در سرویس حمل و نقل مسئولان و پرسنل اداری بسیج و سپاه در شهر شیراز بود. به گفته شارمهد، علی اصغر پشت تر اجرای این عملیات را برعهده داشت. علی اصغر پشت تر درخصوص این برنامه اعلام کرد:« پس از شناسایی خودروی مینی‌بوس حامل پرسنل بسیج و سپاه، توسط یک تاکسی این خودرو را با این عنوان که از راننده طلب دارم و قصد شناسایی خانه‌اش را دارم، تعقیب کرده و آدرس و نشانی منزل مسکونی راننده‌اش را پیدا کردم و قصد داشتم تا بمبی را در وقت و ساعتی معین از نیمه شب در این مینی‌بوس کارگذاری کنم تا در زمان سوار شدن تمام نفرات، آن را در مکانی مناسب منفجر کنم.» به گفته نماینده دادستان، انجام این عملیات تروریستی به دلائلی صورت نگرفت.

 

برنامه ریزی برای ترور آیت الله حائری امام جمعه وقت شیراز آن هم در زمان برگزاری مراسم نماز عید فطر، یکی دیگر از برنامه‌های تروریستی اعضای گروهک تندر بود. متهم در اقاریر خود گفته که قصد داشته در زمان حضور امام جمعه وقت شیراز در میان مردم بابت برپایی مراسم نماز عید فطر، به وسیله یک هواپیمای کنترلی ترور وی را اجرایی کند. اما با شناسایی و دستگیری عوامل اجرای ترور، انجام این اقدام تروریستی ناتمام ماند.

 

مشاهده فایل پی دی اف چهارمین بولتن جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده سرکرده گروهک تروریستی تندر


 

ارسال نظر: