X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: شنبه 05 آبان 1403
تعداد بازدید خبر : 17
تاریخ ثبت : شنبه, 05 آبان,1403 | 10:38 ق.ظ
تاریخ انتشار : شنبه, 05 آبان,1403 | 10:36 ق.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : شنبه, 05 آبان,1403 | 11:34 ق.ظ

اعتراف آفکام به سوگیری الگوریتم‌های شبکه‌‌های اجتماعی برای انتشار اطلاعات غلط

  • اعتراف آفکام به سوگیری الگوریتم‌های شبکه‌‌های اجتماعی برای انتشار اطلاعات غلط

مدیر آفکام، در واکنش به شورش‌هایی که پس از کشته شدن سه دختر در تابستان امسال در ساوثپورت رخ داد، هشدار داد که الگوریتم‌های رسانه‌های اجتماعی باید برای جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست تنظیم شوند.

 

به گزارش سایت ستاد حقوق بشر، مدیر اجرایی سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای انگلیس موسوم به آفکام، در واکنش به شورش‌هایی که پس از کشته شدن سه دختر در تابستان امسال در ساوثپورت رخ داد، هشدار داد که الگوریتم‌های رسانه‌های اجتماعی باید برای جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست تنظیم شوند.

«ملانی داوز»، مدیر اجرایی آفکام، در نامه‌ای به وزیر علوم، نوآوری و فناوری انگلیس، نوشت: «اطلاعات نادرست درباره قتل‌های ساوثپورت، علی‌رغم تلاش‌های «ناهموار» شرکت‌های فناوری و پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی برای متوقف کردن آن به سرعت گسترش یافت. پست‌های مربوط به این حادثه و رویدادهای بعدی از حساب‌های پردنبال کننده به دست میلیون‌ها کاربر رسید و نشان داد که ویژگی وایرال شدن و الگوریتم پیشنهاد کردن مطالب از سوی شبکه‌های اجتماعی به کاربران می‌تواند در دوران بحران در پیشبرد روایت‌های تفرقه‌انگیز نقش داشته باشد.»

برخی از پلتفرم‌ها به آفکام گفتند که اطلاعات نادرست برای ایجاد نفرت «تقریباً بلافاصله» پس از حملات به صورت آنلاین ظاهر شد، در نتیجه پلتفرم‌ها «با حجم بالایی داده سروکار داشتند که در برخی موارد به ده‌ها هزار پست می‌رسید و برخی از آنها از سوی اکانت‌هایی با بیش از 100 هزار دنبال کننده منتشر شده بود.

داوز با بیان این که برخی از این حساب‌ها به دروغ بیان می‌کردند که مهاجم یک پناهجوی مسلمان است و ادعاهای تأیید نشده‌ای درباره دیدگاه‌های سیاسی و ایدئولوژیک او مطرح می‌کردند، افزود: «ارتباط آشکاری بین فعالیت آنلاین و بی‌نظمی خشونت‌آمیز که در خیابان‌های بریتانیا دیده شد، وجود دارد. در برخی از پلتفرم‌ها، اطلاعات نادرست در مورد هویت مهاجم حتی سه روز پس از افشای هویت واقعی او منتشر می‌شد، حتی زمانی که شواهدی مبنی بر قصد تهییج نفرت نژادی و مذهبی وجود داشت.»

آفکام تاکید کرد که از پلتفرم‌ها انتظار می‌رود نحوه محافظت از کاربران خود در برابر محتوای نفرت‌انگیز غیرقانونی را به صراحت بیان کنند، فرآیندهایی که را پیش بینی کنند که به سرعت چنین محتوایی حذف شود و مکانیزم‌هایی قوی برای دریافت شکایت داشته باشند.

داوز افزود که حادثه ساوثپورت نشان دهنده اهمیت ارتقاء سواد رسانه‌ای، افزایش آگاهی عمومی و آموزش چگونگی محافظت از خود و دیگران در فضای مجازی است.


 

ارسال نظر: