X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: شنبه 05 آبان 1403
تعداد بازدید خبر : 15
تاریخ ثبت : شنبه, 05 آبان,1403 | 03:03 ب.ظ
تاریخ انتشار : شنبه, 05 آبان,1403 | 01:01 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : شنبه, 05 آبان,1403 | 03:03 ب.ظ

انتقاد گزارشگر سازمان ملل از سیاست‌های ضعیف آلمان برای حمایت از کودکان قربانی قاچاق

  • انتقاد گزارشگر سازمان ملل از سیاست‌های ضعیف آلمان برای حمایت از کودکان قربانی قاچاق

گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد فروش و سوءاستفاده جنسی از کودکان، پس از بازدید 12 روزه خود از کشور آلمان بر لزوم اتخاذ رویکرد کودک محور در قوانین و مقرارت آلمان تاکید کرد.

 

به گزارش سایت ستاد حقوق بشر، «ماما فاتیما سینگاته»، گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد فروش و سوءاستفاده جنسی از کودکان، پس از بازدید 12 روزه خود از کشور آلمان بر لزوم اتخاذ رویکرد کودک محور در قوانین و مقرارت آلمان تاکید کرد و گفت: «تفکر جاری در آلمان مبنی بر حقوق والدین برای محافظت از کودکان باید به رویکرد مبتنی بر حق کودکان به عنوان یک فرد، تغییر پیدا کند. برای این منظور، کودکان باید در مرکز هر ابتکار یا تصمیمی مربوط به ارائه مراقبت و خدمات باشند و بتوانند به طور معناداری در فرآیندهای تصمیم‌گیری که بر آنها تأثیر می‌گذارد، شرکت کنند.»

وی با بیان لزوم اتخاذ راهبرد ملی جامع برای حمایت از کودکان افزود: «هر یک از ایالت‌ها و شهرداری‌های فدرال در آلمان رویکردها و شیوه‌های متفاوتی را برای حمایت از کودکان اتخاذ می‌کنند که بر امر مراقبت و خدمات ارائه شده به کودکان تأثیر می‌گذارد. به منظور پیشگیری و مبارزه موثر با فروش، سوءاستفاده جنسی و بهره‌کشی جنسی از کودکان، نیاز به همکاری پایدار در اداره رفاه جوانان، خدمات بهداشتی، روانشناسی کودک، مراکز مشاوره، دفاتر پلیس، دادگاه‌ها و موسسات آموزشی کشور آلمان احساس می‌شود.»

گزارشگر سازمان با بیان این که در بازدید خود دریافته درک روشنی در میان دست‌اندرکاران حوزه کودک در کشور آلمان در خصوص حقوق کودکان در فضای مجازی وجود ندارد، تصریح کرد: «علاوه بر این، قانون جزایی فعلی این کشور فاقد مقررات خاصی است که مستقیماً به ماهیت منحصر به فرد و در حال تکامل فناوری‌ها بپردازد؛ این امر ممکن است منجر به گزارش نادرست یا طبقه‌بندی نادرست پرونده‌ها شود و در نتیجه مشکل مذکور در آمارهای ملی دست‌کم گرفته شود.»

سینگاته افزود: «آلمان هیچ روش استاندارد ملی برای شناسایی قربانیان قاچاق ندارد. همچنین هیچ مکانیزم ارجاع ملی وجود ندارد که همکاری بین تمام ارگان‌های مربوطه را هماهنگ کند. تنها هشت ایالت آلمان پناهگاهی برای قربانیان بزرگسال قاچاق فراهم کرده است، اما هیچ پناهگاهی برای کودکان قربانی قاچاق وجود ندارد. بنابراین اقدامات بیشتری باید برای حمایت از کودکان قربانی قاچاق در اشکال مختلف اتخاذ شود.»

وی همچنین از دولت آلمان خواست که سواد رسانه‌ای را به عنوان یک درس اجباری برای همه کودکان و در همه مدارس و در تمام سطوح بگنجاند.

 

ارسال نظر: