به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر،تصویب قانون یهودیت دولت اسرائیل بار دیگر به تبعیض نژادی و آپارتاید رسمیت داده و نقاب دروغین دموکراسی و حقوق بشر را از چهره متزلزل رژیم صهیونیستی برداشته است. رژیم اسرائیل با تصویب این قانون عملا اعلام کرد که به هیچ یک از مبانی اساسی پذیرفته شده در عرف و منشورهای بینالمللی پایبند نیست و قانون شهروندی و مساوات میان شهروندان و پذیرش حق تمامیت ارضی دیگران جز بهانهای برای اعمال سیاستهای تجاوزطلبانه این رژیم، ارزشی برای آنها ندارد. از همین رو بسیاری از تحلیلگران و نظریه پردازان مسایل سیاسی و اجتماعی، تصویب این قانون را اقدامی نشان دهنده استیصال تلآویو و رقابت با زمان بر سر نزدیک شدن موعد فروپاشی رژیم جعلی اسرائیل در سرزمین اشغالی میداننداز سوی دیگر نگاهی به درون رژیم صهیونیستی نیز نشان دهنده تناقضهای ساختاری میان این جامعه 72 ملت بوده و رشد بالای پدیدههای ناهنجار اجتماعی و اخلاقی نظیر فسادهای جنسی و اداری و اخلاقی آنها را بیش از پیش به سمت اضمحلال پیش میبرد. آنچه در این مقاله بررسی میشود، اختلالهای رفتاری و انحطاط اخلاقی صهیونیستها در عرصههای مختلف است.در بخش قبل به عوامل و انگیزههای گسترش فساد اداری و پروندههای فساد سه تن از نخست وزیران سابق رژیم صهیونیستی پرداختیم. در این شماره در ادامه بخش مربوط به فساد اداری در سرزمینهای اشغالی به معرفی شخصیتهای صهیونیستی متهم در پروندههای متعدد فساد میپردازیم:ب: فساد اداری و مالی (بخش دوم)آریه درعی وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی نیز در زمان تصدی رهبری سیاسی حزب شاس، توسط دادگاه منطقه ای بیت المقدس به چهار سال زندان و پرداخت 250 هزار شیکل جریمه محکوم شد. بنابر مستندات منابع قضایی اسرائیل، وی نخست به عنوان مدیرکل وزارت کشور و بعد به عنوان وزیر کشور، طی یک دوره زمانی طولانی اقدام به رشوه گیری کرده بود. درعی وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی در اقدامات غیر قانونی نظیر کلاهبرداری و خیانت در امانت و سرقت متهم شده است. وی همچنین از اعانههای جمع آوری شده برای سازمان میفالوت سیمشا که ریاست آن را همسرش بر عهده دارد، برای خود و خانوادهاش استفاده شخصی کرده و املاکی را خریداری کرده است.
- یوسی کوهین: رئیس موساد و رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با اتهاماتی در خصوص دریافت توصیه از سوی جیمز باکر میلیاردر صهیونیست و استفاده از آپارتمان فاخر وی در شهر تلآویو برای برگزاری نشستهای مختلف در جریان تصدی پست ریاست امنیت داخلی رژیم صهیونیستی متهم است.
- یووال اشتاینتز وزیر انرژی رژیم صهیونیستی قرار است دفاعیات خود را در پرونده 3000 مطرح کند. وی متهم است که شرکتهای تحت مالکیت آنها از طرفهای خارجی رشوه گرفته اند.
- ابرائیل باریوسف معاون سابق رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در سال 2016 به اتهام فعالیت به نفع یک تاجر آلمانی در زمینه صنایع گازی بازداشت شد. وی همچنین در پرونده 3000 نیز دست داشته و اقدام به دریافت رشوه و پولشویی و کلاهبرداری کرده است.
- آویگدور لیبرمن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در خصوص برخی اقدامات غیرقانونی مورد بازجویی قرار گرفته، اما پرونده وی در سال 2012 مختومه اعلام شد.
- دالیا ایتسیک نماینده سابق حزب کارگردر آستانه نامزدی خود برای احراز پست سخنگویی کنست از سوی اتحادیه کارگردانان و فیلمنامه نویسان اسرائیل متهم شد که باید به دلیل شبهات فراوانی که در مورد سوء عملکرد و فساد مالی وی در زمان تصدی وزارت ارتباطات وجود دارد، تحت بازجویی قرار گیرد.
- شیمون شوز مدیرکل وقت دفتر اسحاق رابین نخست وزیر اسبق اسرائیلمبلغ 150 هزار دلار از گروهی از پیمانکاران به منظور پیشبرد اهداف آنها دریافت کرد. وی پس از پایان دادن مسئولیتش، مبلغ45 هزار دلار دیگر نیز از آنها دریافت کرد، اما پس از افشای ماجرا، دادگاه عالی، وی را از اتهام خیانت در امانت تبرئه کرد و علی رغم اعتراضات گسترده اجتماعی، تغییری در حکم دادگاه صورت نگرفت.
- شلومو فیلبر: وی مدیرکل وزارت ارتباطات رژیم صهیونیستی بود که توسط کمیته ارزیابی اوراق مالی رژیم صهیونیستی بازداشت شد. اتهام وی در خصوص شرکت ارتباطاتی بیزک بود و در این رابطه به اتهام کلاهبرداری و سوء استفاده از اعتماد عمومی تحت حصر خانگی قرار گرفت.
- میکی گنور بازرگان صهیونیست و فرمانده سابق کشتی موشکی در نیروی دریایی رژیم صهیونیستی است. وی برای وارد کردن 3 زیردریایی با کابینه رژیم صهیونیستی به توافق رسید. این توافق همراه با اتهامات زیادی از جمله دریافت و پرداخت رشوه و کلاهبرداری و پولشویی انجام شده است.
- شاوول آلوویچ: صاحب سهام اصلی شرکت بیزک و دوست نزدیک بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی است. وی نیز به دست هیئت اوراق مالی رژیم صهیونیستی به اتهام کلاهبرداری و خیانت در امانت و مفاسد اداری بازداشت شده است.
- فرح لارنر: مشاور سابقه بنیامین نتانیاهو در خصوص مسائل قانونگذاری و کنیست رژیم صهیونیستی به اتهامات خود در زمینه کلاهبرداری و نقض اعتماد عمومی در جریان مسئولیت رسمی خود در کابینه رژیم صهیونیستی اذعان کرده است. وی در دوران مسئولیت رسمی خود در نزد بنیامین نتانیاهو به مشتریهای همسرش آوی لرنر کمکهای زیادی کرده است.
- لئونارد بلفتنیک: تاجر صهیونیست و یکی از مالکان شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی در پرونده موسوم به 1000 که بنیامین نتانیاهو در آن دست دارد، متهم است. نتانیاهو در این پرونده متهم شده که هدایا و رشوههایی از بازرگانان و تاجران صهیونیست دریافت کرده است.
- جیل شفر رئیس سابق کارمندان و مدیر دفتر نتانیاهو به اتهام تجاوز جنسی به یک خواننده زن اسرائیلی تحت بازجویی قرار گرفته است. بر اساس استنادات موجود این اقدام هنگامی صورت گرفته که این خواننده زن در مراسمی با حضور دیپلماتهای خارجی شرکت کرده بود.
- نونی موزیس ناشر و سردبیر روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت و مسئول سایت اینترنتی این روزنامه نیز در پرونده اتهامات موسوم به شماره 2000 تحت بازجویی قرار گرفته است. وی متهم به زد و بند با بنیامین نتانیاهو و انتشار اخبار مثبت از کابینه رژیم صهیونیستی در برابر تضعیف روزنامه اسرائیل الیوم است.
- عیزرا سیدوف نایب رئیس اجرایی پروژه های ویژه و دارایی های دفتر نتانیاهو نیز از سوی دادستانی رژیم صهیونیستی مورد بازجویی قرار گرفته است. پرونده وی شامل اتهامات مربوط به کلاهبرداری به مبلغ حدود 393 هزار شیکل است.
- مودی زندبرگ وزیر سابق علوم و وزیر فرهنگ و رئیس موسسه کیرین هایسود رابطه نزدیکی با سارا نتانیاهو همسر بنیامین نتانیاهو دارد. اتهام او دریافت رشوه و جلوگیری از روند تحقیقات در پرونده موسوم به 3000 است. وی همچنین در خصوص مشارکت در پرونده دریافت کشتی از یک شرکت در کره جنوبی تحت بازجویی قرار گرفته است.
- ارنون ملیچیان: بازرگان صهیونیستی که رابطه نزدیک با بنیامین نتانیاهو دارد، نیز در پرونده 1000 تحت بازجویی قرار گرفته است. گفته میشود وی رشوههایی به صورت مشروبات الکلی وسیگارهای گران قیمت به بنیامین نتانیاهو و همسرش میداده است.
- نتان ایشل رئیس سابق دفتر کارمندان در دفتر نخست وزیری بنیامین نتانیاهو است که به برخی اتهامات خود در خصوص روابط نزدیک با یک کارمند خاطی در بخش خدمات شهری اعتراف کرده و خود را بازنشسته کرد.
- آری هارو رئیس سابق دفتر کارمندان در دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی است که در خصوص اتهامات مربوط به نقض اعتماد عمومی و کلاهبرداری در جریان فروش صوری یک شرکت مشاورهای تحت بازجویی قرار دارد.
- دیوید شمرون: مرد اسرارآمیز و وکیل نزدیک به خانواده نتانیاهو است که در خصوص پرونده 1000 بازداشت شده است.
- گری حکیم بازرگان و فعال سیاسی حزب لیکود و داماد یووال اشتاینتز وزیر صهیونیست است که در خصوص پرونده 3000 بازجویی شده است.
- أبیعاد مشاور یووال اشتاینتز وزیر صهیونیست در دوران تصدی وزارت امور مالی از دیگر مسئولان صهیونیست است که در پرونده موسوم به 3000 مورد بازجویی قرار گرفته است. این اتفاق پس از آن افتاد که وی در شغل دبیر کلی صندوق اشتاینتز در انتخابات مقدماتی حزب لیکود پذیرفته شد.
- دیوید شاران در گذشته رئیس دفتر بنیامین نتانیاهو و رئیس کارمندان در نزد اشتاینتز بوده است. وی نیز در پرونده 3000 بازداشت شده است. میکی گنور شاهد اصلی این پرونده اعلام کرده که او نیز از وی رشوه گرفته است.
- زاحی لیبور مشاور ارتباطات کابینه رژیم صهیونیستی بوده است. وی در انتخابات مقدماتی حزب لیکود در سال 2014 شرکت کرده بود. اتهامات وی دریافت رشوه و مانع تراشی در روند تحقیقات و ارائه خدمات صوری به گنور اعلام شده است.
- ناتی مور یکی دیگر از بازداشتیهای پرونده 3000 است. دلالی برای پرداخت رشوه و مانعتراشی در روند تحقیقات و ارائه خدمات غیر قانونی به میکی گنور از اتهامات وی برشمرده شده است.
- الیعزر مروم فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی نیز در پرونده 3000 متهم شده است. یکی دیگر از اتهامات وی دریافت رشوه است.
- رامی طیبب مشاور سیاسی یووال اشتاینتز است که در پرونده 3000 بازداشت شده است. دلالی برای رشوه و توطئه و کلاهبرداری و پولشویی و ارائه خدمات غیر قانونی به میکی گنور تاجر صهیونیست در ازای دریافت پول از دیگر اتهامات طیب است.
- دیوید جودوفسکی رئیس دفتر حزب اسرائیل خانه ما از دیگر عناصر فاسد کابینه رژیم صهیونیستی است که به اتهام رشوه و باج خواهی در حزب شناخته شده است. او شریک اصلی برنامهریزی و اجرای بسیاری از اقدامات غیرقانونی با همراهی کیر اشنباوم دبیر کل حزب مذکور است.
- رامی کوهین مدیر کل سابق وزارت کشاورزی و توسعه روستایی و مشاور عمرانی و افسر سابق نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به اتهام پرداخت رشوه در حزب اسرائیل خانه ما بازداشت شده است.
- استاس میزنکوف وزیر گردشگری سابق رژیم صهیونیستی به اتهام دریافت رشوه و سوءاستفاده از اعتماد عمومی مورد بازجویی قرار گرفته است.
- فاینا کیرشنباوم معاون سابق وزیر کشور و دبیرکل حزب «اسرائیل خانه ما» به اتهام دریافت رشوه و سوء استفاده از پست خود و تحت اختیار گرفتن بودجههای دولتی برای رسیدن به منافع خود و خانوادهاش متهم است.
- استیون لوی از گروه موسوم به جماعت فشار متهم به دریافت رشوه و دلالی برای رشوه و پولشویی و توطئه برای اقدامات غیرقانونی است.
- یسرائیل یهوشع از دیگر مقامات صهیونیستی است که به اتهام پرداخت رشوه و کلاهبرداری تحت بازجویی و تحقیقات قرار گرفته است.
- الکس فزنتزر رئیس سابق اجرایی بخش اشتغال عمومی و رئیس شورای اداری شرکت آب و فاضلاب میکوروت و رئیس اجرایی شرکت حمل و نقل الحضری نیز از اعضای حزب اسرائیل خانه ما است که در زمینه رشوه و پولشویی مورد بازجویی قرار گرفته و در خصوص وی قرار قضایی صادر شده است.
- شای بروس رئیس اجرایی سابق اداره اشتغال از حزب اسرائیل خانه ما از دیگر افرادی است که به اتهام کلاهبرداری و نقض اعتماد عمومی و دریافت رشوه و فساد مالی متهم شده است.
- حاییم کاتس وزیر رفاه رژیم صهیونیستی در قضیه مربوط به صنایع هواپیمایی رژیمصهیونیستی متهم به سوء استفاده از منصب خود و باجگیری از کارمندانش در حزب لیکود شد. وی همچنین متهم به دریافت رشوه و استفاده از رانت و کسب درآمدهای نامشروع در هیئت اوراق مالی اسرائیل از این طریق است.
- ایهود نوف رئیس کمیسیون کارگری در صنایع هواپیمایی از دیگر صهیونیستهایی است که در زمینه صنایع هواپیمایی متهم به فساد و باج گیری و تهدید کارگران است.
- یائیر کاتس فرزند حاییم کاتس نیز در پرونده فساد شرکت هواپیمایی اسرائیل نقش داشته و اقدام به باز خواهی از کارگران و تهدید آنها کرده است.
- موتی بن آری مشاوره مالی و از نزدیکان کاتس وزیر صهیونیستی است که به اتهام ارائه رانت اطلاعاتی تحت بازجویی قرار گرفته است.
- .....لازم به ذکر است که تمامی این افراد تنها در چند پرونده محدود به فساد متهم شدهاند و بسیاری از پروندههای فساد اداری و مالی در سرزمینهای اشغالی همچنان مسکوت گذاشته میشود.
ب: مصادیق فساد در ارتش اسرائیلارتش اسرائیل به دلیل موقعیت ویژه این رژیم چهره موجهی در نزد افکار عمومی و جایگاه ویژهای در تخصیص بودجههای دولتی دارد و همین امر باعث شده تا بسیاری از موارد نقض قانون و یا فسادهای مالی و اداری که در این بخش صورت میگیرد، حالت محرمانهای به خود گرفته و در عرصه عمومی مطرح نشوند.علاوه بر رهبران سیاسی، چهرههای شاخص نظامی و افراد پلیس که در واقع مجریان قانون و عاملان مبارزه با فسادند نیز به رشوهخواری متهم و محکوم شدهاند.پایگاه خبری عبریزبان مارکر در اوت 2017 اعلام کرد ارتش اسرائیل با افزایش بودجه خود در نهایت بودجه دریافتی را به جیب ژنرالهای بلندپایه میریزد و آخرین مورد آن در گزارش شبکه دوم اسرائیل فاش شد با این مضمون که ارتش به سربازان، لباسهای کهنه میدهد تا ذخیره پول حاصل از این کار را نصیب برخی افسران کند.در همین ارتباط پایگاه اقتصادی "گلوبوس"، "فساد 630" را فساد ریشهدار و یکی از بزرگترین موارد فساد در شرکت صنایع هوا و فضای اسرائیل بهعنوان یکی از بزرگترین مؤسسات اسرائیلی دانست که در آن حدود 20 هزار کارمند و نیروهای فنی و مهندسی و کارشناس فعالیت دارند و سود سالانه آن بالغ بر 3.5 میلیارد دلار است.اما 16 نفر از کارکنان این شرکت از جمله تعدادی از مسئولان بلندپایه و افسران ذخیره ارتش اسرائیل و نیز مدیران اجرایی و اعضای شورای اداری و کارمندان آن در ارتباط با فساد، دزدی، خیانت در امانت و مشکوک بودن به فساد دستگیر شدند و پس از چند ماه تحقیقات محرمانه، 13 فرد مشکوک به فساد نیز بازداشت شدند که "حاییم کاتس" وزیر رفاه اسرائیل از جمله این افراد بود.همچنین سرتیپ اربیل فرمانده پلیس نظامی در آگوست 1980 پس از متهم شدن به فساد و رشوه از کار خود برکنار شد. همچنین سرهنگ یورام لوی فرمانده یگان پلیس منطقه جنوبی نیز به دریافت رشوه و داشتن رابطه غیرقانونی با مجرمان و بزهکاران متهم شد.به طور مثال، روزنامه هاآرتص در سال 2004 خبر برملا شدن یکی از جدی ترین پرونده های رشوه خواری در ارتش اسرائیل را پس از مدتها پنهانکاری و عدم درج در مطبوعات، اعلام کرد که البته افشای این رسوایی به دنبال مدتها مبارزه قضایی طولانی محقق شد. طبق گزارش این روزنامه، یکی از کارکنان وزارت دفاع به دلیل دریافت مبلغ 1/1 میلیون دلار رشوه از دلالی در یک کشور اروپای شرقی در سال 1998 توسط دادگاهی در تل آویو مجرم شناخته شد و به 5/2 سال زندان محکوم شد، اما با درخواست ارتش اسرائیل، تمامی اطلاعات این پرونده مخفی نگه داشته شد.روزنامه جروزالیم پست نیز گزارش مبسوطی از شواهد مربوط به تبانی پلیس اسرائیل با عناصر جنایتکار را منتشر کرد.ج: فساد خاخام های صهیونیستیخاخامهای رژیم صهیونیستی بر خلاف هویت دینی که برای خود ایجاد کردهاند، از پیشگامان فسادهای جنسی و مالی در سرزمینهای اشغالی هستند. شبکه اول تلویزیون عبری زبان رژیم صهیونیستی مدتی پیش گزارش داد که پلیس اسرائیل چهار تن از خاخامها را به اتهام کلاهبرداری و خیانت در امانت بازداشت کرده است.روزنامه یدیعوت آحارونوت در سپتامبر گذشته نوشت که « گویتا » یکی از اعضای کنست رژیم صهیونیستی از حزب افراط گرای شاس که جزو خاخام های تلمودی به شمار میرود، به علت مشارکت در مراسم ازدواج همجنس بازان از سمت خود استعفا کرده است. این ازدواج مربوط به برادرزاده خاخام صهیونیستی مذکور بوده که از همجنس بازان رژیم صهیونیستی است.سایت اینترنتی واللا نیز در همین ماه گزارش داد که دادگاه رژیم صهیونیستی یک خاخام ارشد این رژیم را به 17 سال زندان محکوم کرده است. اتهامات این خاخام تجاوز به عنف و تجاوز جنسی و لواط گزارش شده. تجاوز به سه خواهر نوجوان نزدیک به خانواده این خاخام از دیگر جنایتهای او توصیف شده است.سایت عبری زبان گلوبوس نیز به فساد تعدادی از روسای شوراهای شهرک سازی و شخصیت های ارشد احزاب دینی و تلمودی رژیم صهیونیستی پرداخته که تعدادی از آنها را میبینیم:
- نیسان سلمونسکی: وی رئیس حزب دینی مفدال و رئیس کمیسیون قانون اساسی و عدالت در کنست رژیم صهیونیستی است که در ارتش اسرائیل نیز خدمت کرده است. او مدارج بالای آموزشی در مدارس متدین صهیونیستی داشته و علوم خاخامی را پشت سر گذاشته اسوی در سال 2016 به تجاوز جنسی ضد تعداد زیادی از کارمندان زن متهم شد، اما این اتهامات را رد کرد. یک سال بعد این اتهامات تأیید شد و 20 دختر شکایتهایی را ضد وی مطرح کردند.
- مردخای دهمان: وی نیز یکی دیگر از خاخامهای رژیم صهیونیستی و رئیس شورای شهرک سازی منطقه میجلوت در شمال بحر المیت است که به اتهام پرداخت رشوه و کلاهبرداری و سرقت بازجویی شده است.
- جرشون میسکا: وی نیز یکی از متهمان اصلی پرونده حزب اسرائیل خانه ما است. سایت اینترنتی واللا گزارش داد که وی در روز 22 نوامبر سال 2015 یک دختر فلسطینی را در نزدیکی یک ایست و بازرسی رژیم اسرائیل به شهادت رسانده است. وی در سال 2001 نیز یک فلسطینی سالخورده را به قتل رسانده بود.
- حاییم بن شوشان: وی نیز از متهمان پرونده حزب اسرائیل خانه ما است. او از خاخامهای رژیم صهیونیستی است که ریاست شرکت توسعه شهرک سازی السامره را در اختیار دارد.
- دوف لتیفینوف: این خاخام صهیونیستی نیز در پرونده حزب اسرائیل خانه ما به اتهام پرداخت رشوه و پولشویی و فریبکاری و کلاهبرداری و خیانت در امانت محکوم شده است. او نیز یکی از مقامات ارشد شهرکسازی صهیونیستی در سواحل غربی بحرالمیت است.
- موشه دادون: وی در دسامبر سال 2015 به اتهام جرایم جنسی از جمله تجاوز به عنف و پرداخت رشوه متهم شد و مدتی بعد بازداشت شد. وی نیز یکی از متهمان پرونده حزب اسرائیل خانه ما است. او از خاخامهای رژیم صهیونیستی است که در ارتش اسرائیل نیز خدمت کرده است.
- یتسحاق بوربا: این خاخام تلمودی نیز یکی از مقامات شهرکسازی صهیونیستی است که در پرونده حزب اسرائیل خانه ما محکوم شده است.
- اوی بیلیس: وی نیز از متهمان پرونده اسرائیل خانه ما در دریافت رشوه و پولشویی و نقض اعتماد و اطمینان عمومی است.
د: پولشویی در سرزمینهای اشغالی:
به گفته پلیس رژیم صهیونیستی، اسرائیل به مرکز تبدیل پولهای غیرقانونی به پولهای به اصطلاح قانونی در جهان تبدیل شده است. یک افسر بلندپایه اسرائیل خطاب به کمیته فرعی مجلس گفت که گروههای جنایی سازمان یافته به ویژه گروههایی از جمهوریهای شوروی سابق، اروپا و آمریکای لاتین از قوانین مربوط به انتقال آزاد پول درسرزمینهای اشغالی برایتبدیل پولهای غیرقانونی به پول قابل استفاده بهره میگیرند.در این رابطه فردی به نام اردکای کایداماک میلیاردر روسی تبار به جرم پولشویی چند صد میلیون دلاری دستگیر شد و سفیر اسرائیل در انگلیس نیز در همین رابطه مورد بازجویی قرار گرفت.ه: فساد انتخاباتی:فساد اداری احزاب در حین انتخابات امری بدیهی و آشکار در جامعه اسرائیل محسوب می شود، به طوری که طبق یک نظرسنجی، 47 درصد شهرک نشیناناسرائیل به فاسد بودن حزب لیکود و کارگر از بزرگترین احزاب اسرائیل اعتقاد دارند.پرداخت رشوه، خریداری رأی و تقلب در شمارش آراء از جمله موارد فساد انتخاباتی محسوب میشوند. به گفتهیوزی لانداو یکی از اعضای تندرو کنست از حزب لیکود، شارون در دوران حاکمیتش به کسانی که به حزب وی (کادیما) پیوستهاند به صورت نقدی رشوه داده است. یکی دیگر از مصادیق تخلفات انتخاباتی مربوط به اتهام زاهی هنگبی وزیر امنیت داخلی در کابینه سیام است.در لایحه اتهامی ناعومی بلومنتال نیز آمده بود که او در دسامبر 2004 در آستانه انتخابات مقدماتی لیکود، به دهها تن از اعضای مرکزی حزب در مقابل گرفتن تأیید از آنها در این انتخابات، رشوه داده است.