مدیر کل مشارکتهای مردمی و سرمایه اجتماعی قوه قضاییه از شناسایی و تدوین بانک اطلاعاتی جامعی از ۱۶ هزار و ۳۰۰ سمن در سراسر کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، احمد هنری شعبانی، مدیر کل مشارکتهای مردمی و سرمایه اجتماعی قوه قضاییه، گفت: پیرو دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضاییه و باهدف تعامل و بهره گیری بیشتر از فعالیت نهادهای مردمی؛ بانک اطلاعاتی جامعی از ۱۶ هزار و ۳۰۰ سمن در سراسر کشور شناسایی و تدوین شد.
هنری افزود: از اسفند سال ۱۳۹۸ تاکنون این اطلاعات گردآوری و ثبت شده اند و بروزرسانی آنها همزمان با تهیه و تکمیل مشخصات، نوع فعالیت، میزان مشارکت و... به صورت روزانه انجام میشود.
سمنهای شناسایی شده در حوزههای خیریه، نیکوکاری، پیشگیری و درمان اعتیاد، فرهنگی ورزشی، اجتماعی، و هنری، محیط زیست، کودکان و زنان (حمایت از کودکان و زنان آسیب دیده)، علمی و پژوهشی، بهداشتی، حمایت از بیماریهای خاص و... طبقه بندی شده اند.
اطلاعات نهادها شامل نام نهاد، نام موسس یا مدیرعامل، موضوع فعالیت، آدرس و شماره تلفن است و دسته بندی به تفکیک استانی انجام شده است.
تاکنون به منظور مشارکت و بهره مندی از فعالیتهای سمنها با قوه قضاییه، چهار کارگروه حمایت از بزه دیدگان، سلامت، مبارزه با مفاسد اقتصادی و امور خیریه و نیکوکاری تشکیل شده است.