معاون کمیته امداد امام (ره) از ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی ویژه مددجویان روستایی توسط سپاه استانها خبر داد و گفت: امید میرود با ساخت این واحدها هیچ مددجو کمیته امداد در روستاها فاقد مسکن نباشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، جعفر صباغیان ، معاون حقوقى و پارلمانی کمیته امداد توجه به مسکن و اشتغال مددجویان را در اولویت برنامهها دانست و اظهار داشت: ارکان اصلی توانمندسازی مددجویان اشتغال و تأمین مسکن است که امسال برنامههای ویژه در این عرصه تدوین شده است.
وی به حوزه اشتغال مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) پرداخت و بیان کرد: در این حوزه با توجه به کمکهای خوبی که در بودجه امسال توجه مجلس شورای اسلامی مصوب شده 10 هزار میلیارد تومان تسهیلات تبصره 16 برای اشتغال محرومان و نیازمندان تحت پوشش کمیته امداد تخصیص یافت.
معاون حقوقى و پارلمانی کمیته امداد با بیان اینکه با این بودجه برای حفظ کرامت مددجویان اشتغال پایدار ایجاد میشود گفت: به جای اینکه بسته معیشتی و یا کمکهای موردی به مددجویان شود با تلاش خودشان در حوزه اشتغال و کسب درآمد، معیشت خود را تأمین کنند.
صباغیان به حوزه مسکن مددجویان و نیازمندان جامعه پرداخت و تصریح کرد: با نگاه مثبتی که مجلس شورای اسلامی نسبت به مددجویان کمیته امداد داشت 3 هزار میلیارد تومان برای تأمین مسکن مددجویان مصوب کرد که متعاقب آن با پیگیری کمیته امداد، تفاهمنامه ساخت 50 هزار واحد مسکونی منعقد کرد.
وی با بیان اینکه در ساخت 50 هزار واحد مسکونی یاد شده نهادهای مختلف همکاری میکنند تصریح کرد: این 50 هزار واحد مسکونی در روستاهای مختلف کشور با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام راحل، بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، کمیته امداد امام خمینی (ره) و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) سپاه پاسداران ساخته میشود.
معاون حقوقى و پارلمانی کمیته امداد از ساخت این واحدهای مسکونی توسط سپاه پاسداران استانها خبر داد و خاطرنشان کرد: منابع مالی این واحدهای مسکونی بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام راحل و کمیته امداد امام خمینی (ره) تأمین میکنند.
صباغیان با اشاره به پرداخت تسهیلات اعتباری بنیاد مسکن برای ساخت 50 هزار واحد مسکونی یاد شده افزود: امید میرود امسال و سال آینده هیچ مددجو کمیته امداد در روستاها فاقد مسکن نباشد.
وی نقش مهم خیران در توجه به نیازمندان و مددجویان را مهم دانست و تأکید کرد: خیران و نیکوکاران در همه بخشهای خدماترسانی به نیازمندان نقش قابل توجه دارند و اعتقاد داریم که در وضعیت کنونی نیازهای مردم بسیار زیاد است و لایحه بودجهای که مجلس شورای اسلامی تصویب کرده خیلی نسبت به نیازهای جامعه کم است بنابر این ظرفیت عظیمی از طریق کمکهای مردمی و توسعه مشارکتهای خیران از طریق مراکز نیکوکاری، مؤسسات خیریه و نیکوکاران تأمین میشود.