به گزارش سایت ستاد حقوق بشر، مایکل لینک، گزارشگر ویژه سابق سازمان ملل همچنین گفت: ما دهها بیانیه از سوی رهبران ارشد سیاسی و نظامی اسرائیل در رابطه با هدف «نسل کشی» داریم. اگر قرار نیست در روابط دیپلماتیک با اسرائیل تجدید نظر کنیم، اگر قرار نیست در روابط تجاری خود با اسرائیل تجدید نظری به خرج دهیم، اسرائیل به این نتیجه میرسد که ادامه حملاتش در غزه هیچ بهایی برایش نخواهد داشت.
بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، وی که از ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۲ مخبر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر اراضی اشغالی بود، ادامه داد: ما از لفظ «بحران انسانی»، به «فاجعه انسانی»، به «کابوس انسانی» و به «نسل کشی» با توجه به عملیات نظامی اسرائیل در غزه در حال حرکت هستیم.
با توجه به حضور و پناه گرفتن ۱.۵ میلیون فلسطینی در رفح، این مقام سابق سازمان ملل گفت، این افراد دسترسی به غذا، آب، سوخت، بهداشت، برق یا پناهگاه در فصل زمستان ندارند. با وجود این شرایط انسانی وخیم، ارتش رژیم صهیونیستی به بمباران منطقه ادامه میدهد. «آنها هیچ حفاظت و امنیت ندارند.»
مایکل لینک همچنین گفت: مقامات رژیم صهیونیستی از ابتدای درگیری اظهارات متعددی را بیان کردهاند که نشان دهنده نیت نسل کشی آنها است که بخشی کلیدی از تعریف نسل کشی طبق قوانین بینالمللی است، چون آنها همچنان به دنبال تهاجم خود در غزه هستند. اسرائیل در رابطه با اقدامات خود در غزه با عواقب چندان معناداری در روابط خود با سایر کشورها مواجه شده است و با اشاره به نقش آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی در حملهای که نزدیک به ۳۰ هزار فلسطینی در آن شهید شدند، خاطرنشان کرد: واشنگتن علاوه بر پر کردن ذخایر مهمات در حال کاهش اسرائیل با ۳.۸ میلیارد کمک نظامی، «پوشش دیپلماتیکی» نیز برای آن در سازمان ملل فراهم میکند.