به گزارش سایت ستاد حقوق بشر، میهمان ویژه این نشست عبدالله گنجی، مدیر مسؤول سابق روزنامه جوان و تحلیلگر مسائل سیاسی ایران و جهان به تشریح اهم موضوعات من جمله تبیین علم رسانه و ارائه راهکارهای ارتقاء رسانه های قوه قضائیه پرداخت.
وی ضمن گرامیداشت روز 13 آبان اظهار داشت: رسانه برای کشورهای غربی یک ابزار سیاسی و براندازی است؛ بنابراین غربی ها برای پیشبرد اهدافشان از رسانه بهره می برند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی تنوع رسانههای داخلی از جمله رسانه های دولتی و حاکمیتی به خصوص (حقوقی) قوه قضائیه را تاثیرگذار در تولید محتوای رسانهای دولتی دانست و افزود: رسانه ابزار دموکراسی است و ماموریت رسانه ها در جریان انقلاب به سه دسته اول؛ ترویج و تبیین سخنان رهبری، دوم؛ دفاع از سیاست های منطقه ای نظام جمهوری اسلامی و سوم؛ تقابل با هجمه رسانه های خارجی تقسیم می شود.
علیرضا شریعتی، رئیس روابط عمومی مرکز و دبیر شورای تبیین و اطلاع رسانی رسانههای قوه قضائیه نیز درمورد نقش رسانه ها در عرصه کنونی کشور و جامعه بیان کرد: مهمترین وظیفه امروز رسانه ای شورا، تبیین و شفاف سازی خدماتی است که هریک از دستگاه های قضائی به جامعه ارائه می کنند تا مردم مطلع از خدمات خانواده قضایی در دفاع از حق و حقوقشان باشند.
در ادامه این نشست هریک از نمایندگان رسانه ای دستگاه های قضایی به بیان دیدگاه های خود در حوزه تبیین رسانه و اطلاع رسانی پرداختند.
از مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه تبیین رسیدگی به دستورات ویژه ریاست قوه قضاییه بود و مباحثی همچون ضرورت تنظیم سند در ثبت املاک در دستور کار شورای تبیین و اطلاع رسانی قرار گرفت.
بنابر نظر اعضای شورا، ادارات و سازمان های تابعه قوه قضائیه ملزم به تشکیل کارگروه های تخصصی در حوزه اطلاع رسانی در مورد فعالیتهای صورت گرفته در سازمان خود شدند تا جامعه نسبت به خدمات صورت گرفته مطلع و اثرات آن را مشاهده کنند.
پیگیری و ورود سازمان های قضایی به مسئله جنایات رژیم صهیونیستی در محاکم بین المللی از دیگر موارد دستور جلسه شورای تبیین بود که اعضای شورا برای پیگیری آن در سازمان های تابعه قوه قضائیه اقدام به تشکیل کارگروه ویژه نمودند.