X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: چهارشنبه 17 مرداد 1397
تعداد بازدید خبر : 53
تاریخ ثبت : چهارشنبه, 17 مرداد,1397 | 02:08 ب.ظ
تاریخ انتشار : چهارشنبه, 17 مرداد,1397 | 02:08 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : چهارشنبه, 17 مرداد,1397 | 02:08 ب.ظ

میانمار نگرانی‌هایی روهینجایی‌ها را برطرف نکرده/ شورای امنیت اقدام کند

  •  میانمار نگرانی‌هایی روهینجایی‌ها را برطرف نکرده/ شورای امنیت اقدام کند
میانمار

دولت بنگلادش،‌ میانمار را به عدم موفقیت در از میان برداشتن نگرانی‌های بیش از یک میلیون مسلمان روهینجایی گریخته از این کشور متهم کرد و به شورای امنیت سازمان ملل تاکید دارد تا برای بازگشت امن آنها به خانه تدابیر لازم را بیندیشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مسعود بن مومن، سفیر بنگلادش در سازمان ملل در نامه‌ای به شورای امنیت نوشت: با وجود آنکه دولت بنگلادش همچنان با "حسن نیت" به مساله روهینجایی‌ها می‌اندیشد و به دنبال تدابیری برای بازگشت آنها است اما متاسفانه شرایط لازم برای بازگشت امن و دائمی این افراد به میانمار از سوی دولت این کشور فراهم نشده است.

وی در ادامه نوشته است: اقدامات مناسب از سوی دولت میانمار برای از میان برداشتن نگرانی‌های روهینجایی‌ها و جامعه بین‌الملل انجام نشده است.

سفیر بنگلادش در سازمان ملل همچنین به شورای امنیت تاکید کرد تا قطعنامه‌ای را تصویب کرده و اقدامات مشخصی و معینی را برای رسیدگی به مساله روهینجایی‌ها انجام دهد.

وی دولت میانمار را به تلاش برای کم اهمیت جلوه دادن مقیاس فاجعه آمیز این بحران و تاثیرش بر جامعه بنگلادش متهم کرد و ادعای دولت میانمار را مبنی بر نقض معاهده مرزبندی ۱۹۹۸ با ایجاد موانعی در مرز توسط بنگلادش را نادرست و بی پایه و اساس خواند.

وی گفت: بنگلادش از شورای امنیت می‌خواهد تا شرایطی را برای بازگشت روهینجایی‌ها فراهم کند و خواستار همکاری میان سازمان ملل و دولت میانمار برای گام برداشتن در مسیری درست است.

این مقام مسئول بنگلادشی همچنین گفت: داکار کمک‌های سازمان ملل را برای سرپناه دادن به آوارگان روهینجایی مورد استقبال قرار می‌دهد.در نتیجه سرکوب مسلمانان روهینجا توسط نیروهای امنیتی میانمار در ۲۵ اوت ۲۰۱۷ بیش از ۷۰۰ هزار تن از آنها به بنگلادش گریختند.

در همین حال زید رعد الحسین، رئیس حقوق بشر سازمان ملل تاکید کرده است که احتمال نسل‌کشی علیه روهینجایی‌ها حقیقت دارد و خواستار ارجاع این مساله به دادگاه کیفری بین‌المللی شده است.

شورای امنیت سازمان ملل قصد دارد تا اولین مراسم سالگرد سرکوب خشونت‌آمیز علیه روهینجایی‌ها را در نشست ۲۸ اوت خود و با سخنرانی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل برگزار کند.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)
برچسب ها:
ارسال نظر: