X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: چهارشنبه 07 آبان 1399
دبیر ستاد حقوق بشر:
تعداد بازدید خبر : 231
تاریخ ثبت : چهارشنبه, 07 آبان,1399 | 04:22 ب.ظ
تاریخ انتشار : چهارشنبه, 07 آبان,1399 | 04:08 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : چهارشنبه, 14 آبان,1399 | 05:54 ب.ظ

اهانت به مقدسات مسلمانان مصداق بارز تروریسم فرهنگی است

  •  اهانت به مقدسات مسلمانان مصداق بارز تروریسم فرهنگی است


علی باقری گفت: انتشار کاریکاتورهای موهن و اهانت فرانسوی‌ها به مقدسات مسلمانان مصداق بارز تروریسم فرهنگی است، چرا که چنین حرکت‌هایی از نظر همه مسلمانان با هر مذهبی غیرقابل تحمل است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، علی باقری کنی دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، با حضور در برنامه سلام صبح بخیر که از شبکه ٣ سیما پخش شد، با اشاره به انتشار کاریکاتورهای موهن و اهانت رئیس جمهور فرانسه به مقدسات مسلمانان، اظهار داشت: «اقدامات توهین‌آمیز فرانسوی‌ها مصداق بارز تروریسم فرهنگی است، چرا که چنین حرکت‌هایی از نظر همه مسلمانان با هر مذهبی غیرقابل تحمل است».

 

باقری تصریح کرد: «برای مسلمانان جهان دو چیز در حد اعلای تقدس است؛ یکی قرآن کریم و دیگری حضرت محمد(ص)؛ اینها برای مسلمان‌ها مقدس است و اروپایی‌ها باید بفهمند که نباید به مقدسات ما توهین کنند».

 

وی در ادامه گفت: «متاسفانه انتشار این کاریکاتورهای توهین‌آمیز به حضرت رسول صلوات الله علیه از سوی یک نشریه فرانسوی چند سال گذشته آغاز شد و چندی قبل این کاریکاتورها بازنشر شد و در آن مقطع هم رئیس جمهور فرانسه به‌ عنوان عالی‌ترین مقام سیاسی این کشور از این حرکت حمایت کرد و توهین به مقدسات مسلمانان را مصداق آزادی بیان دانست».

 

دبیر ستاد حقوق بشر با انتقاد از اینکه چطور توهین به مقدسات نزدیک به دو میلیارد انسان نام آزادی بیان می‌گیرد، افزود: «اگر از دریچه نگاه آنها این مساله را رصد کنیم شاید به واقعیت موضوع بهتر پی ببریم؛ چنین اقدامات توهین‌آمیزی نسبت به حقوق انسان‌ها قبلا هم از فرانسوی‌ها سر زده آنها مردم الجزایر را تنها به جرم مبارزه با اشغالگری فرانسوی‌ها و استقلال‌طلبی به خاک و خون کشیدند و صدها هزار تن را کشتند».

 

وی خاطرنشان کرد: «غربی‌ها نسبت به سایرین خودبرتربین هستند و این نگاه برتربینانه باعث می‌شود که چنین اقدا‌م‌های موهنی را انجام دهند و چنین اظهارات توهین‌آمیزی را بیان نمایند».

 

باقری کنی در بیان تفاوت نگاه غربی‌ها به دیگر انسان‌ها و نگاه ما به غربی‌ها تصریح کرد: «ما انگلیسی‌ها، فرانسوی‌ها و آلمانی‌ها را مسلمان نمی‌دانیم، ولی آنها را انسان می‌دانیم، ولی عملکرد آنها به ما ثابت می‌کند که غیرغربی‌ها را انسان هم نمی‌دانند».

 

باقری در پاسخ به اینکه اروپایی که این‌‌قدر مهاجرپذیر است، چرا چنین رفتارهایی دارد، گفت: «آنها چیزی که در راستای منافعشان باشد، قبول می‌کنند، ولی اگر کوچکترین مغایرتی با منافع آنها داشته باشد از هیچ جنایتی فروگذار نمی کنند. اروپایی‌ها در طول جنگ تحمیلی سلاح شیمیایی در اختیار صدام قرار دادند. از سلاح شیمیایی چه کاری بر می آید، جز کشتار انسان‌های بیگناه». 

 

معاون بین الملل قوه قضائیه در ادامه تاکید کرد: «آنها اساساً غیرغربی‌ها را انسان هم نمی‌دانند. غربی‌ها سال‌ها است به سعودی ها سلاح می‌فروشند که در یمن زنان و کودکان بیگناه را می کشند و عروسی‌ها را تبدیل به عزا می‌کنند. آیا آنها این جنایت‌ها را نمی‌بینند؟ چرا، می دانند، اما چون منافع آنها اقتضا می کند، به جنایت ادامه می‌دهند و از جنایتکار حمایت می‌کنند».

 

وی در ادامه با اشاره به توهین رئیس جهور فرانسه به مقدسات مسلمانان،گفت: «طنز تلخ روزگار این است که توهین مکرون به مقدسات مسلمانان می‌شود آزادی بیان! و اعتراض به این توهین، عدم مدارا و عدم تساهل نام می‌گیرد! این همان نگاه برتری‌‌جویانه است و مبنای فکری و رفتاری آنها نه تنها آن‌‌طور که مدعی هستند، انسان‌محور هم نیست. بلکه تماماً قدرت‌محور و منفعت‌محور است.

 

دبیر ستاد حقوق بشر در خصوص واکنش کشورهای اسلامی در برابر اسلام ستیزی اروپایی‌ها نیز گفت: «سیاست غرب برآمده از نگاه برتری جویانه آنها است و در سیاست های خود کشوری مانند ایران را تحت فشار قرار می‌دهند، چون ملت ایران زیر بار زور نمی‌رود. برای مثال چند روز پیش گزارش گزارشگر ویژه وضعیت حقوق بشر در ایران منتشر شد که در آن نه‌تنها در رد و تقبیح تحریم‌ها که حتی بر اساس نظر رکن اصلی سازمان ملل غیرقانونی است، مطلبی وجود نداشت، بلکه برای مشروعیت و تثبیت تحریم‌‌ها قلمفرسایی کرده».

 

معاون بین الملل دستگاه قضا اذعان کرد: «اقدام مکرون و حرکت فرانسوی‌ها پیاده‌سازی سیاست‌های کلان صهیونیستی است، آنها تکثیر و گسترش اسلام را یک خطر جدی تلقی می‌کنند، به همین دلیل معتقدند پایه‌های اعتقادی مسلمانان باید سست شود که برای نیل به این هدف یک راه اباهه‌گری است تا همیت و غیرتی که مسلمانان در مقابل مقدسات دارند، از بین برود و یا سست شود. آنها مسلمانی می‌خواهند که هویت دینی نداشته باشد».

 

باقری در پایان در پاسخ به اینکه راهکار مقابله با چنین اقداماتی از سوی کشورمان چیست، گفت: «ما به‌ عنوان  یک کشور اسلامی باید در همه سطوح انزجار خود را از اقدام موهن نشریه فرانسوی و اظهارات توهین‌آمیز رئیس جمهور فرانسه که نتیجه‌‌ای جز تنفرپراکنی ندارد، اعلام کنیم و تأکید کنیم توهین به مقدسات مسلمانان به‌ویژه جسارت به ساحت قدسی نبی اکرم صلوات‌الله علیه غیرقابل تحمل است». 

برچسب ها:
ارسال نظر: