به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، در گزارش سازمان حقوق بشری سام مستقر در ژنو آمده است: در جنگ یمن بیش از ۵ هزار و ۷۰۰ کودک به دلیل بمباران، حملات موشکی و خمپاره ای و همچنین اصابت ترکش های مین جان خود را از دست دادند.
این سازمان افزوده است: بمباران هوایی، تیراندازی یا تبدیل مدارس به انبارها و پادگان های نظامی بیش از ۲ میلیون کودک را از رفتن به مدرسه در یمن محروم کرده است.
سازمان حقوق بشری سام همچنین نقض شدید حقوق کودکان در یمن را محکوم کرد و از سازمان ملل متحد خواست تا طرف های نزاع در این کشور را در لیست سیاه متخلفان جرایم کودکان قرار دهد.
عربستان با همراهی امارات، بحرین، کویت، سودان و مصر از ششم فروردین ۹۴ تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور را با هدف بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت، آغاز کرد.
کشورهای همپیمان عربستان در این جنگ به دنبال مشاهده بینتیجه بودن آن به تدریج خود را از ائتلاف عربی کنار کشیدند و فقط امارات به دلیل داشتن اهداف توسعهطلبانه و طمعورزیهای خاص خود در یمن، به حضور نظامیاش در این جنگ تا به امروز ادامه داده است.
این تجاوز نظامی تاکنون جز کشته و زخمی شدن دهها هزار یمنی و همچنین آواره شدن میلیونها تن از شهروندان محروم و ویرانی زیرساختها و قحطی و گرسنگی و بیماریهای واگیردار در این کشور، نتیجهای برای متجاوزین به همراه نداشته است.