X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: جمعه 14 آذر 1399
تعداد بازدید خبر : 317
تاریخ ثبت : جمعه, 14 آذر,1399 | 07:20 ب.ظ
تاریخ انتشار : جمعه, 14 آذر,1399 | 07:16 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : جمعه, 14 آذر,1399 | 07:20 ب.ظ

سفیر ایران در یونسکو خواستار محکوم کردن ترور دانشمند ایرانی شد

  • سفیر ایران در یونسکو خواستار محکوم کردن ترور دانشمند ایرانی شد

سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان تربیتی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو)، سکوت و بی‌عملی در برابر ترور دانشمند شهید محسن فخری زاده را غیرقابل توجیه دانست و با توجه به مسئولیت این سازمان در حوزه دانش و آموزش، خواستار محکوم کردن این جنایت تروریستی شد.  

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد حقوق بشر، «احمد جلالی»، سفیر کشورمان در یونسکو در بخشی از سخنان خود در اجلاس شورای اجرایی این سازمان گفت: به یاد بیاوریم که در پیشنهاد اولیه تاسیس، قرار بود نام این سازمان، uneco «یونکو» باشد و حرف s در آن نبود، اما گروه دانشمندان جوان، بنیان گذاران این سازمان را قانع کردند که «علوم» باید مشخصا از ارکان این سازمان باشد، UNESCO «یونسکو»، زیرا پیشگامان توسعه، دانشمندان، پژوهشگران و فرهیختگان جامعه هستند.

وی افزود: در کشورهای در حال توسعه، این دانشمندان هستند که باید بر اساس نیازهای بومی، ساختارهای علمی ایجاد کنند اما افسوس که بسیاری از این کشورها گرفتار پدیده فرار مغزها و از آن بدتر ربایش مغزها و از همه فاجعه بارتر، ترور دانشمندان خود هستند.

جلالی با اشاره به ترور دکتر محسن فخری زاده اظهار داشت: شما همگی در جریان هستید که تروریست ها شش روز پیش پنجمین دانشمند برجسته ایرانی را ترور کردند. سالیان متمادی صدها دانشمند در کشورهای در حال توسعه به قتل رسیدند و جامعه جهانی دست روی دست گذاشت.
 
نماینده دائم کشورمان در سازمان تربیتی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) تاکید کرد: همکاران گرامی، برای پرداختن به این مهم، کدام مجمع جهانی، از یونسکو سزاوارتر است؟ انتظار این است که یونسکو مسوولیت بپذیرد و اقدام کند همانگونه که درباره امنیت ژورنالیست ها مسئولیت پذیرفت و به چاره جویی برخاست.

وی با خطاب قرار دادن کشورهای عضو این سازمان اظهار کرد: من امروز نه فقط به عنوان یک ایرانی، یا یک دانشگاهی که به عنوان کسی که بیست سال از عمر خود را در این خانه علم و آموزش و فرهنگ سپری کرده ام، موکدا از یونسکو می خواهم ساکت ننشینیم، بلکه این اقدام را که زخمی بر وجدان بشری است، محکوم کنیم و با یکدیگر چاره ای بیندیشیم. تروریسم اساسا محکوم است صرفنظر از اینکه قربانی او کیست، دانشمندی است، معلمی است یا روزنامه نگار و یا هرکس دیگر.

برچسب ها:
ارسال نظر: