به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر به نقل از روابط عمومی سازمان زندانها، مدیرکل زندانهای استان هرمزگان گفت: طرح بازسازی و صنعتی سازی آشپزخانه زندان مرکزی بندرعباس با اعتبار ۷۲۰ میلیون تومان اجرا شده است که با بهره برداری از آشپزخانه سالیانه ۲۰۰ میلیون تومان صرفه جویی هزینهای و مواد غذایی میشود.
علی استادی افزود: صنعتی شدن آشپزخانه زندان، افزایش بهره وری انرژی و کیفیت غذا را نیز به همراه خواهد داشت.
وی بیان داشت: آسایشگاه سربازان زندان مرکزی بندرعباس هم با ظرفیت ۱۵۰نفر دارای بخشهای آموزشی، ورزشی و خوابگاهی است.
مدیرکل زندانهای هرمزگان تصریح کرد: این طرح نیز با هزینه ۱۵۰ میلیون تومان ساخته و تجهیز شده است.