X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: یکشنبه 28 بهمن 1403
تعداد بازدید خبر : 35
تاریخ ثبت : یکشنبه, 28 بهمن,1403 | 05:39 ب.ظ
تاریخ انتشار : یکشنبه, 28 بهمن,1403 | 02:37 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : یکشنبه, 28 بهمن,1403 | 05:39 ب.ظ

نشست تخصصی شناسایی ظرفیت و چالش‌های اساسی در حوزه سلامت غذا برگزار شد

  • نشست تخصصی شناسایی ظرفیت و چالش‌های اساسی در حوزه سلامت غذا برگزار شد

نشست تخصصی شناسایی ظرفیت و چالش‌های اساسی در حوزه سلامت غذا با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذیربط حوزه سلامت غذا برگزار شد.

 

به گزارش سایت ستاد حقوق بشر، نشست تخصصی شناسایی ظرفیت و چالش‌های اساسی در حوزه سلامت غذا به میزبانی وزارت دادگستری یکشنبه، ۲۸ بهمن ۱۴۰۳، برگزار شد.
 

عسکر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری در این نشست که با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و نهاد‌های ذیربط در حوزه سلامت غذا برگزار شد، ضمن تاکید بر ضرورت و اهمیت توجه جدی به موضوع سلامت غذا در ایران، به تبیین جایگاه و نقش وزارت دادگستری مبتنی بر اصل ۱۶۰ قانون اساسی در موضوع سلامت غذا پرداخت.
 

وی اظهار کرد: وزارت دادگستری براساس اصل ۱۶۰ قانون اساسی موضوع هماهنگی قوای سه‌گانه را به عهده دارد و در این راستا، معاونت حقوق بشر این وزارتخانه تلاش دارد با همکاری نهادهایی، چون وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان استاندارد، بستر لازم برای تامین امنیت غذایی و سلامت آن را فراهم آورد.
 

در این نشست موضوع‌هایی مانند حق برخورداری از غذای سالم و مغذی به‌عنوان یکی از حقوق اساسی مردم، پیگیری برنامه‌هایی برای افزایش نظارت بر زنجیره تامین غذا، حمایت از تولید محصولات سالم و ارتقای آگاهی عمومی در این زمینه، ضرورت تقویت همکاری بین‌بخشی در راستای اجرای قوانین و مقررات مرتبط با ایمنی غذایی و همچنین تشکیل کارگروهی متشکل از دستگاه‌های ذی‌ربط برای رفع چالش‌های موجود در این حوزه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.


 

ارسال نظر: