رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ربودن عسگری را در خاک ترکیه امری قطعی دانست و گفت: به گمان قوی وی از طریق پایگاه نظامیان آمریکا در ترکیه یعنی اینجرلیک به رژیم صهیونیستی منتقل شده و حتما تحت بازجویی و زیر همان بازجوییها به شهادت رسیده است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاستخارجی مجلس شورای اسلامی ظهر امروز یکشنبه در حاشیه جلسه علنی مجلس با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی در رابطه با اعطای نشان "سر " به سفیر انگلیس از سوی ملکه این کشور گفت: این اقدام نشان میدهد که اظهارات سایمون گس سفیر بریتانیا در تهران سیاست دولت انگلیس نیز است.
وی در خصوص موضوع تحریم کالاهای صهیونیستی و پیگیری آن در کمیسیون متبوعش گفت: تحریم کالاهای صهیونیستی روز گذشته در کمیسیون امنیت ملی با حضور معاون پارلمانی رئیسجمهور، یکی از معاونان وزارت بهداشت، مسئولانی از گمرک و وزارت اطلاعات بررسی شد.
نماینده بروجرد در مجلس تصریح کرد: چندی پیش وزارت خارجه لیستی از کالاهایی که باید تحریم شوند را به کمیسیون داده بود اما چون آن لیست کامل نبود و از طرفی به دلیل ضرورت این اقدام قرار شد که علاوه بر تکمیل لیست قبلی است، آئیننامهای نیز در این باره تدوین و به کمیسیون ارائه شود.
بروجردی همچنین در خصوص انتظارات کشورمان از ترکیه در قبال ربودن سردار عسگری معاون اسبق وزارت دفاع نیز اظهار داشت: انتظار از ترکیه این است که همانند امارات در قبال صهیونیستها اقدام کرده و نام تروریستهایی که متعلق به سازمان جاسوسی موساد بودند را منتشر کند.
وی خاطر نشان کرد: کسانی که در ربودن سردار عسگری از ترکیه نقش داشتند باید معرفی شوند تا این جنایت صهیونیستها کاملا افشا شود.
رئیس کمیسیون امنیت ملی اضافه کرد: اینکه یک نشریه بنام رژیم صهیونیستی خبر شهادت سردار عسگری را اعلام کرده دیگر جایی برای فرار مقامات صهیونیست از مسئولیت این اقدام باقی نمیماند و حتما به لحاظ حقوقی و عرف بینالمللی مسئولیت این کار با رژیم صهیونیستی خواهد بود.
بروجردی با اشاره به تماس تلفنی سرپرست وزارت خارجه با دبیر کل سازمان ملل گفت: در این تماس صالحی خواستار استرداد سریعتر معاون اسبق وزارت دفاع شده و فکر میکنم که از طریق صلیب سرخ جهانی نیز استرداد وی از رژیم صهیونیستی پیگیری شود.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه صهیونیستها اخیرا مدعی فرار عسگری از زندان بودهاند، گفت: آن ادعا از پایه بیاساس است البته ادعایی که مطرح شده مبنی بر خودکشی سردار عسگری نیز حرکتی انحرافی بود ولی در عین حال اگر هم صحت داشته باشد استرداد سردار عسگری به عنوان یک درخواست جدی و مطالبه مجلس و دولت باید پیگیری شود.
رئیس کمیسیون امنیت ملی اضافه کرد: امروز هم قرار است که سرپرست وزارت خارجه رسماً از صلیب سرخ جهانی درخواست استرداد سردار عسگری را مطرح کند؛ بنده هم مکرراً با وزارت خارجه در ارتباط هستم و شب گذشته نیز در تماس با صالحی در این زمینه توافق شد که از طریق صلیبسرخ جهانی موضوع استرداد معاون وزیر دفاع را پیگیری کنیم.
بروجردی همچنین در ادامه سخنان خود ربودن سردار عسگری در خاک ترکیه را امری مسلم و قطعی دانست و گفت: به گمان قوی وی از طریق پایگاه نظامیان آمریکا در ترکیه یعنی اینجرلیک به رژیم صهیونیستی منتقل شده و حتما تحت بازجویی قرار داشته و احتمالا زیر همان بازجوییها به شهادت رسیده است.
وی افزود: برای جمهوری اسلامی ایران مهم مهمترین موضوع استرداد سردار عسگری است و اگر فرض را بر این بگذاریم که وی در قید حیات باشد و چون رژیم صهیونیستی رسما اعلام کرده که او در زندانهای سرزمینهای اشغالی محبوس است است باید مسئله استرداد را با جدیت دنبال کنیم.
نماینده بروجرد در مجلس با بیان اینکه اگر فرض را بر شهادت سردار عسگری بگذاریم طبیعتاً استرداد وی به عنوان یک اصل خواهد بود، تأکید کرد: اولین گام در مورد سردار عسگری این است که وی را به کشورمان مسترد کنیم و با استرداد او بسیاری از حقایق میتواند محرز شود.
بروجردی در پاسخ به این سؤال فارس که ایا اقدام متقابل ایران در مورد مقامات صهیونیستی نیز در دستور کار قرار خواهد داشت، گفت: باید زوایای موضوع ربایش سردار عسگری روشن شود و آنچه که برای ما مهم است سرنوشت اوست.