X
GO
آرشیو از سال 1388 تا مرداد 1399
تاریخ انتشار: یکشنبه 09 آبان 1389

افتخاری : حجاب مانع فعالیت زنان مسلمان نیست

دبیرهمایش جایزه بین المللی خبرنگاران زن جهان اسلام ، همایش خبرنگاران زن جهان اسلام را فرصتی برای نشان دادن کرامت زن مسلمان خواند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، لاله افتخاری با بیان اینکه همایش بین المللی خبرنگاران زن جهان اسلام، برای مقابله با اهانت به ساحت قران کریم و موج اسلام ستیزی در غرب برگزار شد افزود: برای ادامه روند مقابله با اسلام ستیزی انجمن جهانی خبرنگاران زن جهان اسلام تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه غربی ها تلاش می کنند زن مسلمان را ناکارآمد جلوه دهند اضافه کرد: ‌همایش جایزه بین المللی خبرنگاران زن جهان اسلام نشان داد حجاب مانع فعالیت زن مسلمان نیست بلکه موجب حضور سازنده وی در جامعه است.

افتخاری افزود: این همایش درسی برای کسانی است که نمی خواهند زن مسلمان وارد فعالیتهای اجتماعی شود.

آیدا سندو خبرنگار بوسنیایی نیز با بیان اینکه حجاب مانع فعالیت های ما نمی شود و زنان خبرنگار مسلمان نیز مانند دیگر خبرنگاران وظایف خود را انجام می دهند گفت:‌ خبرنگار وظیفه دارد خبر را به بهترین شکل منتقل کند.

وی با بیان اینکه تبلیغات منفی بسیاری بر علیه اسلام است و خبرنگاران زن مسلمان کار سختی در معرفی اسلام دارند افزود:‌ ما با قدم های کوچک حرکت می کنیم تا نتایج بزرگی به دست آوریم.

سندو افزود: مخالفان اسلام دوست ندارند سخنان مسلمانان را گوش دهند اما ما مکالمه جدیدی را در جهان به وجود آورده ایم که نشان می دهد ما تروریست نیستیم و با همه انسان ها مهربان و صمیمی هستیم.

این خبرنگار بوسنایی تفرقه میان مسلمانان را عامل جلوگیری از پیشرفت مسلمانان دانست و گفت:‌ خبرنگاران زن مسلمان باید اسلام را به بهترین شکل معرفی کنند.

وی افزود: ما باید ابتدا مشکلات را در جوامع اسلامی حل کنیم سپس به جوامع دیگر برویم. امینه تیلور خبرنگار زن مسلمان انگلیسی نیز گفت:‌ غربی ها می خواهند با آنچه که خطر اسلام می نامند مبارزه کنند اما باید به مسلمانان اجازه داده شود آزادانه حرف خود را بزنند.

وی گفت:‌ باید رسانه هایی که حقیقت را بیان می کنند افزایش یابند و زنان مسلمان بیشتری در نشریات و رسانه ها فعالیت کنند. این خبرنگار انگلیسی با اشاره به اینکه استخدام از جمله مشکلات زنان خبرنگار مسلمان در رسانه هاست اضافه کرد: ‌مشکلات به ما انگیزه می دهد که بهتر کار کنیم.

تیلور افزود: حجاب مشکل زنان خبرنگار مسلمان نیست بلکه رستگاری آنهاست.

اسراء‌ البحیصی برترین خبرنگار زن مسلمان در همایش جایزه بین المللی خبرنگاران زن جهان اسلام نیز با بیان اینکه زنان نقش مهمی در برنامه های خبری دارند گفت:‌ زنان مسلمان با دین، ‌حجاب و اخلاق می توانند قدرت خود را به جهانیان نشان دهند.

وی افزود: باید نهاد یا مرکزی برای توجه به زنان مسلمان ایجاد شود تا هر اتفاقی که برای مسلمانان و زنان مسلمان می افتد منتشر کنند.

البحیصی که در جنگ 22 روزه تنها خبرنگار زن حاضر در نوار غزه بود گفت:‌ من هرگز این حرفه را رها نمی کنم و کسانی که لباس خبرنگاری پوشیده اند باید به این لباس وفادار باشند.

وی افزود: خبرنگار نباید اخبار حادثه را براساس مصالح و منافع کشوری یا منافع گروهی خاص تغییر دهد. این خبرنگار برتر زن مسلمان گفت: خبرنگار باید ظلم، ظالم و مظلوم را معرفی کند.

البحیصی با انتقاد از برخی خبرنگاران که در رسالت خبری خود خط مشی خاصی را دنبال می کنند اضافه کرد: ‌خبرنگار باید حقیقت را بیان کند.

وی گفت: رژیم صهیونیستی با همه قدرت رسانه ای که در اختیار دارد نتوانست در مقابل حق و سخن حق بایستاد و واقعیت های جنگ 22 روزه را بپوشاند.

 البحیصی تاکید کرد:‌ رژیم صهیونیستی در نبرد رسانه ای جنگ 22 روزه شکست خورد.

زهرا بدرالدین خبرنگار زن لبنانی نیز حضرت زینب (س) را نخستین خبرنگار زن مسلمان معرفی کرد وگفت: خبرنگاران زن باید از ایشان الگو بگیرند.

وی افزود: رفتار حضرت زینب(س) الگوی خبرنگاران در انتقال صحیح اخبار است.

بدرالدین گفت: زن خبرنگار مسلمان می تواند وظایف مختلفی را ایفا کند اما باید تشخیص درستی داشته باشد و باید بداند چگونه خبر را بیان کند.

این خبرنگار زن لبنانی افزود:‌ باید میان دستگاه های تبلیغات اسلامی و رسانه های اسلامی هماهنگی وجود داشته باشد.