پرستاران آمریکایی می گویند: در برخی از مواقع باید به صورت همزمان از 12 بیمار مراقبت میکردند. پرستاران باید با یک نوع تجهیزات حفاظتی از بیماران کرونایی و غیرکرونایی مراقبت کنند و همین کار میتواند بیماری را به افرادی که مبتلا نیستند هم منتقل کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، استیو نیولینگ در گزارشی میدانی از پرستاران حاضر در بیمارستان سینای-گریس در دیترویت به وضعیت وخیم پرستاران و سرعت انتقال ویروس به بیمارانی که حتی به کرونا مبتلا نیستند پرداخته، پرستاران به خبرنگار متروتایمز از نوع مواجهه دولت با کادر درمان و پرستاران می گویند که در ادامه مشروح این گزارش را می خوانیم:
بسیاری از بیماران مبتلا به ویروس کرونا دارند جان خود را در بیمارستان سینای-گریس از دست میدهند. کارکنان تیم بهداشت و سلامت این بیمارستان، کیسههای محافظ بدن را تمام کردهاند و دیگر فضایی برای نگهداری اجساد در سردخانه ندارند. پرستاران بدون تجهیزات مناسب به صورت 24 ساعته کار کردهاند و به دلیل نبود فضای کافی، بیماران حساس در سالنها نگهداری میشوند.
این توصیفی است که پرستاران از شرایط بیمارستان دیترویت بیان کردند. پس از تحصن اعتراضی به برخی از آنها گفته شد که از بیمارستان اخراج میشوند و برخی دیگر هم علاوه بر ابتلا به ویروس کرونا بیکار شدهاند.
کنیسا بارکای که یکی از پرستاران سینای-گریس و مورد علاقه همکارانش بود، در روز 27 مارس و پس از درخواست از سرپرستان خود برای رسیدگی به آنچه خودش کمبود خطرناک و شدید پرسنل توصیف کرد، از کار برکنار شد. وقتی مسئولان بیمارستان به او توجهی نکردند، وی تهدید کرد که به مقامات ایالتی هشدار خواهد داد و حتی تلاش کرد که یک تجمع را ترتیب دهد.
بارکای این شرایط را با منطقهی جنگی مقایسه کرد و به مترو تایمز گفت: «چنین وضعیتی قلب من را میشکند. من یازده سال پرستار بودهام. در حال حاضر نیاز مبرم به تعداد زیادی پرستار داریم و اخراج من با این همه تجربه و تخصص کاری فوقالعاده اشتباه است.» وی در ادامه صحبتهای خود افزود: «همکاران من در آنجا نهتنها برای نجات جان بیماران بلکه برای حفظ جان خودشان هم تلاش میکنند. اینکه من در این مدت آنجا نیستم، مایهی غم و اندوه و دلشکستگی من است.»
بیمارستان سینای-گریس به بارکای اعلام کرد که او به خاطر انتشار یک ویدیوی کوتاه در شبکههای اجتماعی که نشان میدهد وی در حال پوشیدن تجهیزات حفاظت فردی است، اخراج شده است. جیم ریزر، وکیل بارکای گفت: این توضیح بیمارستان در واقع بهانهای برای کتمان دلیل واقعی اخراج است. افشای حقایق را میتوان دلیل اصلی اخراج بارکای عنوان کرد.
ریزر به مترو تایمز گفت: «در این بیمارستان هیچ توجهی به مراقبت از بیماران نمیشد و پرستاران برای اجرای یک سری از اصول اخلاقی تعهد دارند. به همین خاطر وظیفه دارند که مسائل را به مدیریت و سازمانهای دولتی اطلاع دهند.»
بیمارستان سینای-گریس بخشی از مرکز درمانی انتفاعی دیترویت (دی.ام.سی) است. مقامات این مرکز با بحث در مورد شرایط بیمارستان یا افشای تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا که در این مرکز بستری شدهاند و همچنین تعداد کارکنان تیم درمانی که بیمار هستند، مخالفت میکنند. فعالیت این مرکز دقیقاً خلاف کاری است که در مراکز درمانی بومونت و هنری فورد انجام میشود. در این مراکز آمار مربوط به تعداد بیماران در بیمارستان به صورت روزانه منتشر میشود.
مسئولان دی.ام.سی به درخواست متروتایمز برای اظهار نظر در این زمینه، پاسخی ندادند.
سه پرستار دیگر به خاطر ترس از تلافی مسئولان بیمارستان به صورت ناشناس با مترو تایمز مصاحبه کردند. آنها اظهار داشتند که در برخی از مواقع باید به صورت همزمان از 12 بیمار مراقبت میکردند. پرستاران باید با یک نوع تجهیزات حفاظتی از بیماران کرونایی و غیرکرونایی مراقبت کنند و همین کار میتواند بیماری را به افرادی که مبتلا نیستند هم منتقل کند.
پرستاران گفتند: «مردم چپ و راست میمیرند و به خاطر پر شدن سردخانهها، برای نگهداری اجساد از کامیونهای فریزر استفاده میشود.» پرستاران گفتند که مدیریت هیچ برنامهای برای رسیدگی به کمبود کارکنان ندارد.
یکی از پرستاران به مترو تایمز گفت: «مدیریت ارشد تاکنون ساکت بوده است. حتماً دلیلی وجود دارد که مرکز درمانی دیترویت، تنها بیمارستانی است که از گفتگو با مراکز خبری اجتناب میکند. آنها شرایط کاری ناایمن و نامناسبی فراهم کردهاند و این شرایط بیماران و کارکنان را در معرض خطر قرار میدهد.»
پرستار سل هادوان در یک ویدیوی زنده در فیسبوک اعلام کرد: «ما شش پرستار داشتیم و مسئولان بیمارستان به ما گفتند که اخراج شدهاید. فقط به خاطر اینکه خواستار رعایت نسبت درست و ایمن کارکنان در بیمارستان بودیم. در واقع ما فقط به کمک بیشتری احتیاج داشتیم. ما با شش یا هفت پرستار نمیتوانیم از عزیزانتان مراقبت کنیم. این مسئله غیرقابل قبول است.»
مقامات بهداشتی دولت گفتند که ویروس کرونا به شدت به دیترویت آسیب زده است. بیش از 3600 بیمار مبتلا به ویروس کرونا بستری شدهاند و حدود 1400 نفر از دستگاههای تنفس مصنوعی استفاده میکنند. 89 درصد از افرادی که در بیمارستان بستری شدهاند، در جنوب شرقی میشیگان هستند. در این منطقه شاهد افزایش شدید تعداد موارد جدید ابتلا و مرگ و میر هستیم.
گفتنی است، نرخ مرگ و میردر دیترویت از نیویورک، مرکز شیوع این بیماری هم بیشتر است.