برغم افزایش خشونت علیه زنان در پاکستان تعداد بسیار کمی از آنها میتوانند با مراجعه به مراکز مشاوره ، مشکلات خود را مطرح و درصدد حل آن برایند
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه فرانس بیست و چهار ،فوزیه نوجوانی اهل راولپندی است که چند ماه پیش توسط یکی از اعضای خانواده اش مورد تعرض قرار گرفته است.او امروز با حضور در جمع یک گروه مشاوره ، به خود جرات داده است این مسئله را مطرح کند.او میگوید پیش از این احساس تندرستی می کردم اما انچه که پسرعموی من برسرم اورده باعث شده است احساس ضعف درونی کنم.
در حومه اسلام اباد ، انجمن زنان ترقی خواه هر ماه پذیرای دهها زنی هستند که مورد تعرض قرار گرفته اند.
سنا یکی دیگر از قربانیان خشونت های خانوادگی است که به این مرکز مراجعه کرده است.او می گوید : مادر شوهرم بطور مرتب مرا کتک می زد و خوراک کافی به من نمی داد.سپس کودکم را از دست دادم و شوهرم مرا از خانه بیرون کرد.
دکتر شهناز بخاری رئیس این انجمن تلاش دارد به همنوعان خود کمک و از حقوق آنها دفاع کند.او همچنین برای آگاه سازی و تغییر ذهنیت ها فعالیت می کند.
شهناز بخاری می گوید : در کشور ما زنان همواره بعنوان شهروند درجه دو محسوب می شوند.من به زنانی که به ما مراجعه می کنند می گویم شما باید خود برای احقاق حق خود تلاش کنید.
اما در پاکستان مسیر زنان برای رسیدن به حقوق واقعی خود بسیار طولانی است.در این کشور از هر دو زن بیش از یک نفر قربانی خشونت های خانوادگی می شود.