ایجاد و تشکیل شبکه جهانی زنان اندیشمند اسلام برای راهاندازی کانالهایی تلویزیونی از طریق شبکههای خصوصی گام مهمی در گسترش فرهنگ اسلامی است.
به گزارش فارس-،بشری رحمان نماینده مجلس ملی پاکستان و استاد دانشگاه پاکستان ،درباه وضعیت زنان در پاکستان با اشاره به اینکه در حدود 20 سال است که در پاکستان در فعالیتهای سیاسی حضور دارد، گفت: تأثیر رسانهها روی خانواده همچنین تمدن مسلمانان و فرهنگ و زندگی اسلامی بسیار مهم است.
وی با اشاره به اینکه برنامههای اغلب رسانههای بزرگ دنیا روی خانوادههای اسلامی متمرکز است، اظهار داشت: بیشتر خانوادهها به خصوص خانوادههای مسلمان در کشور پاکستان از تأثیر برنامههای رسانههای غربی روی فرزندانشان، بسیار ترس دارند.
رحمان اضافه کرد: مسلمانان در قرن حاضر باید از خواب بیدار شوند و معضلات رسانه را بشناسند؛ باید در اسلام بپاخیزیم و آموزشهای درستی را در این زمینه برای هوشیاری نسل جوان ارائه دهیم.
این فعال سیاسی تصریح کرد: ما باید نسل جدید را برای استفاده صحیح از رسانه آموزش دهیم؛ به خصوص باید برای ترویج فرهنگ و تمدن اسلامی متمرکز شویم تا به اهدافمان برسیم.
وی اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از رسانهها در خدمت ترویج فرهنگهای غربی قرار گرفتهاند و برنامههای بسیاری از این رسانهها در صدد از بین بردن فرهنگ و ارزشهای جوامع اسلامی است.
رحمان افزود: این رسانهها میخواهند تفکر جوانان و زنان کشورهای مسلمان را به سمت فرهنگ غرب متمایل کنند، در واقع کشورهای غربی درصدد از بین بردن فرهنگ کشورهای مسلمان هستند و ما از طریق رسانه باید بتوانیم این مشکلات را با کمک دیگر کشورهای مسلمان برطرف سازیم.
وی اضافه کرد: به نظر میرسد، هدف رسانههای غربی ضایع کردن نسل جدید در کشورهای ضعیف و جهان سوم است؛ باید به مردم آموزش داده شود تا به برنامههای رسانههای غربی توجهای نکنند.
وی به تأسیس شبکه زنان اندیشمند جهان اشاره کرد و گفت: ایجاد و تشکیل شبکه جهانی زنان اندیشمند برای راهاندازی کانالهایی تلویزیونی از طریق شبکههای خصوصی گام مهمی در گسترش فرهنگ اسلامی است.
رحمان تأکید کرد: ما میتوانیم از طریق این شبکهها، آداب و رسوم، زبان و فرهنگ جوامع اسلامی را به سراسر دنیا عرضه کنیم.
وی با اشاره به اینکه برخی از رسانهها خیلی آزادانه عمل میکنند، گفت: رسانهها نباید برای نشان دادن برنامههای خود خیلی آزادانه عمل کنند؛ استفاده از رسانه در هر کشور باید در جهت ترویج فرهنگ آن کشور باشد.
رحمان تصریح کرد: ایجاد شبکه رسانه الکترونیک رسمی برای مسلمانان، برای جوامع اسلامی بسیار مثبت است اگر این برنامهها به زبانهای مختلف و نه فقط زبان انگلیسی، پخش شود.
وی به حضور جمعیت میلیونی مسلمانان در مراسم حج اشاره کرد و افزود: وقتی مسلمانان به حج مشرف میشوند و اعمال آن را انجام میدهند، برای استفاده از برنامههای تلویزیون در کشور عربستان، شبکه واحدی ندارند.
رحمان با بیان اینکه اسلام دین زیبایی است و اگر ارزشهای واقعی اسلام مطرح شود افراد جذب این دین میشوند، اظهار داشت: مسلمانان باید خودشان به فکر تأسیس شبکهای واحد باشند تا از طریق این شبکه واحد، با دیگر کشورها ارتباط برقرار کنند.
وی به برگزاری سومین همایش زنان اندیشمند جهان اسلام اشاره کرد و گفت: به نظر میرسد تأثیر فرهنگ و رسانه در دومین کنفرانس زنان اندیشمند جهان اسلام ، موضوع کنفرانس سوم را که اهمیت به نسل جوان است را پیش میآورد.
رحمان تصریح کرد: کشورهای مسلمانان باید به نسل جدید اهمیت دهند؛ ارائه آموزشهای اسلامی به نسل جدید و اینکه برای نسل جدید باید چه اقداماتی انجام داد تا با فرهنگ اسلامی آشنا شود از محورهای سومین همایش زنان اندیشمند جهان اسلام میتواند باشد.