نماینده مردم تهران در مجلس وخبرنگار سابق صدا وسیما ، انقلاب اسلامی را قدرتی تازه ظهور یافته برای امریکا وغرب در هزاره سوم تلقی کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، "بیژن نوباوه" در نشست اساتید ودانشجویان با عنوان " نبرد رسانه ای " که درکانون بانوان جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی برگزار شد، با تاکید بر اینکه بزرگترین صفحه تاریخ را در هزاره سوم ودر قرن بیست ویکم جمهوری اسلامی ایران رقم زد ودنیا را وارد فضای جدیدی کرد ، گفت: برای اینکه بگوییم ، می توانیم ، اول باید ثابت کنیم ما که هستیم وباید ثابت کنیم قدرتمند هستیم.
نوباوه به خبرنگارپایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر در خصوص اینکه آیا سانسور رسانه ای نیز از موارد نقض حقوق بشر محسوب می شود یا خیر،گفت: ببینید اگردر یک کشورسانسور رسانه ای وجود نداشته باشد آن رسانه نمی تواند کار کند منتهی سانسور به معنای پنهان کردن اطلاعات واقعی از مردم به لحاظ علمی یک معنا دارد واین سانسوری که در وجه رایج است واعلام می شود معنای دیگری دارد، اگر واقعیتی که شما بتوانید بر اساس ان زندگیتان را تغییر بدهید رسانه به شما ارائه نکند سانسور است اما اگر اطلاعاتی را به شما ارائه نکنند به هزار دلیل ، این را سانسور نمی گویند ودر این قضیه بزرگترین سانسورچی دنیا غربی ها هستند .
وی افزود:ایران در هزاره سوم به عنوان یک قدرت تازه ظهور یافته برای آمریکا وغرب قلمداد می شود، بنابراین ما قدرتمند وبزرگیم و می توانیم، اما اگر خودرا کوچک فرض کنیم ، قدرتمند نخواهیم بود و این مساله را غربیها از ما زودتر فهمیدند .
نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه بیدارسازی و آگاهی سازی و روحیه خودباوری، اعتماد به نفس، اعتماد به مردم فقیر، بهرهگیری از اسلام و آموزههای اسلامی، ایمان، وحدت، جهاد، شهادت و انتظار را از مولفههای انقلاب اسلامی برشمرد و تاکید کرد: وقتی آمریکاییها فهمیدند که قدرت فکری و ایدئولوژیکی ما از این مفاهیم نشات میگیرد، سعی کردند که برای جنگ با ما از چنین راههایی استفاده کنند.
وی همچنین گفت: ما نیز جنگ نرم را علیه ارزشهای لیبرال و دموکراسی آنها شروع کردهایم و مقام معظم رهبری نیز چنین بحثی را مورد توجه قرار داده اند، چنانچه خطاب به آنان فرمودند ما به دنیای شما با ارزشهایمان حمله میکنیم، در واقع زمانیکه دنیای غرب فهمید که در یک جنگ نابرابر انسانی و ایدئولوژیکی با ما قرار گرفته است و از ما ضربه میخورد جنگ نرم را علیه ما آغاز کرد.
خبرنگار سابق صدا وسیما با بیان اینکه آمریکا خود جنگ تمدنها را در حوزه ایدئولوژیک با حادثه یازده سپتامبر کلید زد، تصریح کرد: اگر میبینید آمریکا در حادثهای ساختمانی را فرو میریزد و تعدادی از آدمهایش نیز کشته میشوند، برای این است که در جهت رسیدن به هدف خود بسیار هزینه میکند و در این راستا تصمیم خود را برای مبارزه با ایران نیز گرفته و حتی تئوری ساخت وتشکیل بن لادن را که خود درست کردند در این مبارزه کوچک دیدند که بن لادن نیز در یک چرخش که البته با حساب وکتاب بود علیه خود انها اقدام کرد.
وی با تاکید بر اینکه نقطه ضعف دشمن، نقطه قوت ماست، گفت: وقتی دشمن دید که روحانیت، ولایت فقیه، بسیج و همین بحث هدفمند کردن یارانهها در کشور ما مورد توجه قرار گرفته است، سعی کرد از همان جا به ما حمله کند،بنابراین به جرات می توان میتوان گفت دقیقا نقاط ضعف آنها در مقابل نقطه قدرت ماست.
وی همچنین با توجه به اجرا شدن هدفمند کردن یارانهها گفت: آقای خاتمی زمانیکه میخواستند دفتر خود را ترک کنند گفتند که آرزوی من این بود که پروژه هدفمند کردن یارانهها را به اتمام برسانم ،در حال حاضر احمدینژاد به قول یکی از رسانههای خارجی آرزویی هاشمی و خاتمی را محقق کردواین مساله اکنون یک خواست ملی است امام (ره) اینطور میخواست و ما هم اینطور میخواهیم.
نوباوه در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر سه سایت فیسبوک، تویتر و بالاترین سه سایت عمده جهان را تشکیل میدهند و ما در ایران حدود 33 میلیون نفر کاربر اینترنتی داریم، گفت: هفتاد تا نود درصد از شبکههای ماهوارهای را ایستگاههای فارسی زبان تشکیل میدهند و با این وجود باید پرسید چرا اینطور است و چرا این تعداد ایستگاه فقط برای ایران در نظر گرفته شده است؟ پاسخ این سوال به این برمیگردد که حرف ما در تئوری هزاره سوم علیه نظام حاکم بر جهان است و هر کسی به نوعی با ما دارای چنین مخاصمهای است.
خبرنگار سابق صدا وسیما با توجه به استفاده واژههایی از سوی مقام معظم رهبری با عنوان تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی گفت: ما نمیفهمیم که جنگ نرم یک جنگ کامل و صددرصد فرهنگی است؛ اگرچه جنگ نرم ممکن است به تحولات اجتماعی، ترتیبات امنیتی، تغییر ساختارهای سیاسی و ایجاد کنشها و واکنشهای نظامی هم منجر شود، ولی اساسا جنگ نرم صددرصد فرهنگی است.
نوباوه با اشاره به اینکه ما توانستیم سایت تویتر را به طور کامل حک کنیم، گفت: غربیها معتقدند ایرانیها جزء پنج کشورسایبری دنیا هستند، امروز ما با اینترنت علیه آمریکاییها هجمه وارد میکنیم، میتوانم بگویم که امروز فضای فرصتآمیز اینترنت به مراتب بیشتر از تهدیدات آن است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه استفاده از اینترنت در کنار اینکه میتواند یک تهدید به شمار بیاید، یک فرصت نیز هست، گفت: ما باید روشهای سلبی برای مقابله را کنار بگذاریم و روشهای ایجابی را مورد توجه قرار دهیم و امروز نباید ساختن یک وبلاگ و یا یک وب سایت برای ما دور از ذهن باشد، ایجاد تغییر کارکردهای مذهبی وایدئولوژیکی از اساسی ترین جنگ های امریکا علیه ما است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: از آنجا که تئوری جنگ نرم میخواهد باورها را عوض کند و بگوید نهایتا دنیای غرب از شما برتر است، نمادهایی را به تصویر میکشد تا این برتری را القا کند این در حالی است که میتوان گفت بیش از هشتاد درصد از آمار پزشکی و علمی آنها دروغ محض است؛ چرا که آنها میخواهند القا کنند که اجازه پیشرفت به کشورهای درحال توسعه وعقب افتاده را نمیدهند.
وی امام (ره) و رهبر معظم انقلاب را دو عامل پیروزی و کلیدی بر ورود در جنگ نرم ما علیه غربیها برشمرد و گفت: غرب در فتنه 88 بسیار حساب شده عمل کرد ،چنانچه یک موسسه آمریکایی در این راستا گفت ما برای آقای میرحسین موسوی از دو سه سایت 15 میلیون رای جمع کردیم، در حالی که آنها ادعا میکنند که در طی بیست سال گذشته تنها کشوری که نتوانستهاند ساختارهای آن را تغییر دهند، ایران بوده است.
نوباوه در پایان با اشاره به شهادت دکتر شهریاری وترورهایی صورت گرفته در ایران ، گفت: سختی های چنین موضوعاتی بماند؛ اما ما وارد مرحله بسیار زیبای مبارزه شده ایم و غرب باید بداند که ملت ایران کوتاه نمی آید.