رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: با توجه به اقتضائات کنونی جوامع در حال توسعه به ویژه ایران در خصوص جنگ نرم، برای مهندسی فرهنگی اسلامی جامعه به نظام صیانتی زنان در قالب اقدامات بشردوستانه نیازمندیم.
به گزارش مهر، مریم مجتهدزاده در همایش بررسی راههای تقویت و بهبود نقش زنان در برنامه های بشردوستانه گفت: در فضای داخلی لازم است زنان متخصص با شدت بیشتری به فعالیتهای بشردوستانه بپردازند. نقاط محروم کشور از جمله مناطقی است که فعالیتهای زنان در این مناطق میتواند موجب فعال شدن فرآیند بشردوستانه آنها شود.
وی ادامه داد: برای به انجام رسیدن چنین فعالیتها و پیشنهاداتی لازم است معلوم شود نقش، سطح و نوع فعالیتهای بشردوستانه زنان در جامعه کنونی ایران چگونه است و در این زمینه چه استراتژی میتواند زنان را فعالتر کند.
وی تاکید کرد: تبلیغات، خودشناسی، دیگرشناسی، نوعشناسی، نیازسنجی و نقد مثبت و منفی خود در این عرصه به صورت مفصل میتواند از جمله موثرترین راهها برای تقویت و بهبود نقش زنان در فعالیتهای بشردوستانه باشد.
مجتهدزاده با بیان این که مرکز امور زنان و خانواده به عنوان متولی سیاستگذاری امور زنان و خانواده این اصل را در راس ایدئولوژیهای خود قرار داده است، گفت: خوشبختانه اهتمام ویژه ریاست جمهور در تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه جنگ نرم و بحث مهندسی فرهنگی به حدی است که کارگروههای فرهنگی دولت مجدانه به فعالیت مشغول شده و سیاستگذاریهای زیربنایی و موثری در این رابطه در حال اتخاذ است و اعتبارات خاصی در باب تعالی فرهنگ جامعه در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: از آنجا که رویکرد کلی مرکز امور زنان و خانواده تحکیم بینان خانواده است امیدوار هستیم با اشاعه فرهنگ بشردوستی در زنان و تقویت انگیزههای اقدامات بشردوستانه در این قشر کارآمد، گامی هرچند کوچک اما موثر در زمینهسازی حکومت آن قبله بشردوست و آن منجی موعود برداریم.