5 موسسه خیریه بریتانیا، روز دوشنبه طی نامهای به دولت این کشور هشداردادند که سیستم درمانی انگلیس فاقد پرسنل و امکانات لازم برای محافظت از افراد سالمند است و مرگ و میر بر اثر ابتلا به کرونا در خانه سالمندان در آمارهای دولتی حساب نمی شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، وب سایت شبکه خبری فاکس نیوز در گزارشی اعلام کرد: رهبران انجمن هایی نظیر انجمن آلزایمر انگلیس، بنیاد ماری کوری، موسسه سالمندان انگلیس، موسسه درمانی انگلیس، و بنیاد عصر استقلال انگلیس همگی از دولت خواستند تلاش بیشتری برای درمان و کنترل مبتلایان کوید-19 در آسایشگاه ها و سرای سالمندان به عمل آورد چرا که «زندگی افراد پیر بی ارزش نیست.»
در این نامه آمده است: «فقدان تجهیزات مراقبتی به معنای در خطر قرار گرفتن کارکنان و کادر درمانی است، ضمن اینکه ویروس برای گروه های آسیب پذیر بسیار جدی و خطرناک است. مرکز درمانی انگلیس تخمین می زند در حال حاضر آمار قربانیان چیزی حدود هزار نفر باشد، اماهنوز آمار قربانیانی که در مراکز درمانی به علت کرونا فوت می کنند، به طور رسمی پیگیری نمی شود.
به گزارش بی.بی.سی، دولت انگلیس به آمار قربانیان کرونا در بیمارستان استناد می کند چرا که گردآوری دقیق و روزانهی این آمار اسان است.
، وزیر کار و بازنشستگی به بی بی سی گفته است که دولت هفتگی آماری را ارائه می کند که در موسسات درمانی ثبت شده است، استخراج این آمار در مقایسه با آمار مرگ و میر در بیمارستان ها زمان بر تر است.
کارولین آبراهام، موسسه سالمندان انگلیس در این باره اذعان داشت: آمار فعلی، مرگ افراد پیر را لاپوشانی و مخفی کرده گویا این افراد مهم نیستند.
موسسات خیریه در این نامه همچنین از دولت انگلیس خواستند در موارد زیر نیز اقدام کند: رفع نیاز و خرید تجهیزات و لباس های ایمنی برای افرادی که در مراکز سلامت کار می کنند، آزمایش مرحله ای کرونا، حمایت از پایداری روابط میان افراد پیر و خانواده هایشان، کمک کردن و همدردی کردن با افرادی که مرده اند و ارائه آمار بهتر و دقیق تر از افراد مسنی که در اثر کرونا فوت کرده اند.
همچنین در این نامه تقاضا شده بود : سایر آسایشگاه ها و خانه های سالمندان نیز روزانه آمار مرگ و میر بر اثر ابتلا به کرونا را ارائه دهند تا جامعه بداند ابعاد چالشی که با آن رو به رو هستیم چگونه است.