پایگاه خبری تلویزیون 'راشا تودی' روسیه با اشاره به صذها توصیه شورای حقوق بشر سازمان ملل به آمریکا به منظور بهبود برخورد این کشور با مسایل مربوط به حقوق بشر و خشونت، از افزایش توجه بین المللی به موارد نقض حقوق بشر در آمریکا خبر داد.
به گزارش ایرنا به نقل از راشا تودی، آمریکا تاکنون خود را رهبر جهان در مسایل مربوط به حقوق بشر قلمداد کرده و بر کاستی های سایر کشورها در این زمینه تاکید داشته است، اما اکنون این وضعیت تغییر یافته و طبق اعلام شورای حقوق بشر سازمان ملل، موارد مغایر با حقوق بشر در خاک این کشور مشاهده می شود.
این گزارش با اشاره به نشست هفته گذشته شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو، و 228 توصیه این شورا به آمریکا در رابطه با چگونگی برخورد با مسایل حقوق بشر خاطرنشان کرد: آمریکا بسیاری از این توصیه ها را تنها به این بهانه که ناشی از تحرکات سیاسی برخی کشورهای متخاصم است، نادیده گرفته است.
این منبع افزود: حتی کشورهای همپیمان آمریکا نیز بر نقض حقوق بشر در آمریکا تاکید کرده اند، به گونه ای که فرانسه و ایرلند از 'باراک اوباما' رییس جمهوری آمریکا خواسته اند به وعده هایش در زمینه تعطیلی زندان گوانتانامو عمل و انگلیس و بلژیک و بسیاری دیگر از کشورها نیز از آمریکا خواسته اند مجازات اعدام را لغو کند.
به نوشته این پایگاه خبری، از دیدگاه بسیاری از افراد، سیاست آمریکا در برخورد با مسایل حقوق بشر کاملا مزورانه است. آنها می پرسند چه طور ممکن است کشوری که در آن تقریبا سه هزار نفر از مردم در انتظار اجرای اعدام قرار دارند، درباره مسایل انسانی برای مردم جهان سخنرانی کند؟
نویسنده این گزارش افزود: آمریکا به عنوان کشور ناقض حقوق بشر از حقوق انسانی به عنوان بازی فوتبال سیاسی در قبال دشمنانش استفاده می کند.
به گفته 'برایان بکر' رییس سازمان ضد جنگ 'ائتلاف انسر' در واشنگتن دی سی، دشمنان آمریکا ضرورتا به دلیل نقض حقوق بشر، دشمن این کشور نیستند، بلکه علت اصلی دشمنی آمریکا با آنها این است که واشنگتن به دنبال سرنگونی دولت های این کشورهاست.
راشا تودی خاطرنشان کرد: آمریکا به عنوان کشوری که اغلب از دشمنانش به دلیل نقض حفوف شهروندان انتقاد کرده، اکنون با چالش دفاع از خود در مقابل اقداماتی که در داخل این کشور انجام می گیرد مانند بازداشت های نامعین، شرایط نامطلوب زندان ها و تبعیض نژادی مواجه است.
بر اساس این گزارش، آمریکا با توجه به وجود دو میلیون و 300 هزار نفر از جمعیت آن در پشت میله های زندان، بیشترین جمعیت زندانی را دارد. کودکان آمریکایی به مجازات حبس ابد محکوم می شوند و بیش از یک صد مهاجر که نام آنها ثبت نشده است، در حالی که منتظر استرداد به وطن شان بوده اند، در زندان های آمریکا جان باخته اند.
این گزارش افزایش تبعیض علیه مسلمانان را یکی دیگر از موارد بدنامی آمریکا در زمینه حقوق بشر اعلام کرد و نوشت: صدها مسلمان تحت عنوان طرح های ناکام مانده مرکز پلیس فدرال آمریکا (اف.بی.آی) بازداشت می شوند که در آن ها برای متهم کردن مسلمانان به عوامل دولتی برای ایجاد صحنه های ساختگی رشوه داده می شود.